Wednesday, September 12, 2012

Amuse-Bouche - Finn ut om denne hotte Trend I underholdende

Amuse bouche blir hotteste trenden i matvarer og underholdende. Hvis du liker tilbyr gjestene interessant fare som får alltid raves bør du vurdere å lære om seduction of amuse bouche.


HVA ER AMUSE BOUCHE?


Den word-amuse bouche er et fransk uttrykk, bokstavelig oversatt "munn-amuser". Og ikke rart - amuse bouche er irritabel, enkelt bite kreasjoner som kombinerer intens smaksopplevelser i en kunstnerisk form.


Amuse bouche er forskjellig fra den typiske hors d'oeuvres. Det er som oftest tilbys når gjester sitter ved bordet. Amuse bouche ikke bare tilbyr gjester noe smak mens du venter for middag, men angir også smaken av kvelden. Den amuse bouche bør kompliment middag samt gi sine gjester et utvalg av kvaliteten på måltidet framover.


HVA KAN JEG GJØRE FOR UNDERHOLDE-BOUCHE?


Amuse bouche konsentrerer seg om smaken; ofte å kombinere enkel, intens smaker sammen med rik, mangesidig de. Fokuset er på savoring og setter pris full smaken av en enkelt bit; mye som du savor intensiteten av et skudd i stedet for å ha en full kopp.


Den amuse bouche kan være en kombinasjon av bit størrelse, eneste ingrediens biter ordnet ordlyd på en plate, eller en kombinasjon av smaker som tilbys som en tjene på en kinesisk skje. Du kan også velge en rik, flavorful suppe (for eksempel vichyssoise) presenteres i et shot glass sammen med en skje.


Nøkkelen til en god underholde-bouche er ingredienser av høy kvalitet. Om du tilbyr enkel mandarin stykker sammen med en savory laks hårskum eller en skewered reker med en kompleks marinade, vil du bruke høyeste kvalitet og mest forfall ingredienser som du kan få.


PRESENTASJON


Andre bare til ingredienser av høy kvalitet og full smaken er presentasjon. Amuse bouche følger den franske tradisjonen av kunstneriske presentasjon. Finn amuse bouche ideer elektronisk, og Legg merke til den visuelle presentasjonen. Mens det er ikke komplisert, er det resulterende inntrykket en av stil og oppmerksomhet på detaljer. Garnere med måte og fortrinnsvis kan du bruke en enkel hvit plate for optimal tilstedeværelse.


Hvis du er så tilbøyelig ønsker du kanskje å underholde gjestene med en rekke amuse bouche på en kveld samle i stedet for bare et forspill til en sitte ned middag.


Du kan også velge å kompliment din underholde-bouche med en rimelige vin. Noen oppskrifter som indikerer en egnet vin, eller du kan basere utvalget på den dominerende smaken av den amuse bouche.


Det er flere fine oppskrift bøker å guide deg når du begynner å utforske gledene ved amuse bouche, men la din kreative ånd skinne som du tar inspirasjon fra enkle gleder smaken og underholdende og skape dine egne unike 'munn-amusers' for gjestene.

No comments:

Post a Comment