Friday, September 21, 2012

Hele korn frokostblandinger

Hvis du har vært på matbutikk det siste du trolig lagt merke til den nye trenden som skjer med frokost frokostblandinger. Mange av din favoritt frokostblandinger har byttet til hele korn hvete som den viktigste ingrediensen. Er disse frokostblandinger bra for deg, eller er dette bare en gimmick brukt av firmaer for å selge mer av deres produkt? Jeg kommer til å forklare noen av de positive og negative forbundet med "sunn frokostblandinger" du nylig har spist. Jeg er også tenkt å gi deg noen eksempler på de ulike markedsføring teknikkene brukes av kornblanding produserer for å selge mer av deres produkt til forbruker.


I de siste par årene cold kornblanding har fått rykte for å være usunn. Siden de fleste frokostblandinger inneholder store mengder sukker, prøve de fleste bodybuilders å holde seg borte fra den for et par grunner. Sukker kan gjøre deg enda mer sulten, og du kan ende opp å spise mer enn kroppen din krever. Det vurderes også en høy G.I. carb kilde som kan pigge insulin nivåer raskt, forlater kroppen følelsen lite energi. Nå som kornblanding selskaper har byttet til hele korn, forlater du lurer på om det er faktisk en god del av trainee's diett.


Mange frokostblandinger som frostet Mini-Wheats og Wheaties har vært rundt i år. De fleste av disse frokostblandinger også inneholde en anstendig mengde fiber som hjelper med fordøyelsen og også gjør du føler deg full raskere. Mennesker anses alltid disse som a healthy part of frokosten så hvorfor ikke nye hele korn frokostblandinger anses en god kilde til karbohydrater også?


Alle dine favoritt frokostblandinger bytter til hele korn hvete, eller er dette bare en annen knep brukes av kornblanding selskaper for å selge mer av deres produkt til oss? Bare tiden vil vise, men vi må også huske de ulike markedsføring teknikkene disse selskapene har brukt i siste. Et godt eksempel er når de statlige frokostblandinger er lav i fett og folk begynner å tenke at de kan spise, men mye av det de ønsker, og ikke få noen fett. Folk innser ikke at sukker i disse frokostblandinger er bare så ille for deg som mettet fett. De også gjøre deg tror at deres produkt er lav inne kalori. Hvis du ser på er etiketten du vil merke det har en lav mengde calories, men servering størrelsen mindre enn en kopp.


Hvis du vil begynne å spise kornblanding må du kontrolle at ordene "hele korn hvete" er det tre første på listen over ingredienser, eller du vil gjøre deg mer skade enn godt. Jeg elsker kornblanding og liker det faktum at jeg kan spise en bolle med merkevaren favoritt uten følelse skyldig etterpå. Del kontroll er avgjørende. Du må ha disiplin til å kontrollere hvor mye du spiser uansett hvor sunt du tror det er. Hvis din har du mye problemer med bra så du trenger å akseptere det faktum at kroppen ikke svarer godt til en bestemt mat. Hvis du har at disiplin som er nødvendig til å kontrollere din del størrelser er disse nye hele korn hvete frokostblandinger for deg. Ha det så lenge. Cya

No comments:

Post a Comment