Thursday, September 27, 2012

De beste måtene å holde kaffe varm

Holde våre brygg ferske og varme er en stor avtale for noen av oss coffee drinkers. Det er ingenting verre enn en lunken mouthful av foreldede kaffe. Hvordan du holde kaffe varm avhenger litt hvor du er og hva du gjør. Hva skjer med kaffe som vi holde den varm? Er det ting som jeg skal aldri gjøre for å holde min kaffe varm? Å vite litt mer om kaffe vil hjelpe deg å forstå hvordan å holde den varm og smaker stor.


Denne liten satt av poeng skal hjelpe deg i de fleste situasjoner.


-Bruk en termisk kopp eller krus for commuting eller for å holde den varm i korte perioder
-Glass og rustfritt stål termosflaske stil flasker knapt virkning kaffe smak på alle
-Fransk trykk brewers (som Bodum) er ikke bra for å holde kaffe varm. De fortsetter å brygge og kan produsere meget bitter kaffe
-Prøv å ikke bruke direkte varme fra et element eller kokeplate hvis mulig
-En forseglet eller lukket beholder bremser tap av viktige aromaer som har innvirkning på kaffe smak.
-Du få den beste smaken fra kaffe som holdes minst 170F.


Det finnes en rekke smak relaterte komponenter i en kopp kaffe som endres eller svekkes over tid. Dette betyr at smaken av en kopp kaffe vil fortsette å endre, for verre de fleste ville si, bare fordi tiden går. Den beste måten å håndtere dette problemet er bare brygge mindre mengder kaffe oftere. Som vi alle vet, er den beste koppen kaffe en fersk kopp kaffe.


Slik at du får din neste potten av kaffe klar, tenke på hvordan du skal bruke den. Hvis du har tenkt på å ha det umiddelbart, ikke noe problem. Men hvis du tenker drikker det over en lengre tidsperiode, Husk vi gjort ovenfor i tankene dine. Planlegge hvordan du vil beholde den varme og smaker frisk. Bare Begynn Brygge.

No comments:

Post a Comment