Wednesday, September 5, 2012

Ølbrygging stort og kreative I Amerika

Bryggerier i Amerika vokser på en eksponentielle hastighet. Ølbrygging blir big business med gjenoppblomstringen av tradisjonelle typer øl og lagers å kombinere med mer eksotiske tilbud. Med en fargerik historie, øl bærer på kontroversiell vei å gjenreise den tradisjonelle rollen det spilles alltid som en eneste dag drikke, mens du tar på en mer kreativ smak å tilfredstille alle ganer.


Tilbake i 1620, da Mayflower kom til Americas bredder, falt båten litt kort målet på grunn av mangel på øl, i henhold til en passasjer journal. Man tenke ikke Puritans ville har drukket øl-de var Puritans, etter alt - men dette var den eneste dag drikken valgfrihet. Folk drakk øl som vi drikke pop, juice, melk og vann i dag. Hver Taverna og inn brygget sitt eget øl.


Det er bare i moderne samfunn at vi ser øl som å ha en farefulle kvalitet. Det var ingen lover som regulerer øl brewing og drikker. Det var ingen politiet roadblocks å fange drukket drivere. Hvor mye skade kan en hest og handlevogn påføre? Det var absolutt ingen lettkledde kvinner prancing om på fester, drikker en øl og impressing menn med sine sudsy sexiness. Øl var en eneste dag drikke full av alle i husholdningen fra voksen til barn. Når Mayflower ankom, oppdaget de at innfødte gjort deres øl fra mais. Lurer på hvilke øl var beruset på første Thanksgiving? Dette kan ha vært først noensinne "bringe din egen øl (ligner BYOB)".


USA har blitt en internasjonal konkurrent i Ølbrygging og landet kan holde sin egen når du er i konkurranse med andre land som er beryktet for å lage flotte øl. U.S. forbudet redusert ting ned litt, men in the 21st century, ting synes å være oppvarming for amerikanske bryggerier. Ifølge Bryggers Association, vil nesten 7 millioner fat øl bli gjort og full av amerikanerne i 2006. Det er en rekke kegs, flasker, pints og briller!


Det er online multitudes av nettsteder om øl: Ølbrygging magasiner å lese som "Yankee brygge nyheter" og "Bryggeri nyheter;" bryggerier til å besøke; forbund for øl-beslutningstakere til å delta som Bryggers Association; Festivaler å delta liker Barleywine-festivalen i Buffalo, New York; og konkurranser til å angi som øl verdenscupen holdt i Seattle, Washington. Disse områdene, er om lag 85% basert i USA så amerikanerne synes å være leder pack!


På 1960-tallet, 70 og 80, øl i Amerika ble hovedsakelig laget og distribuert av store Ølbrygging selskaper. Tidlig på 1980-tallet vedtok mange av statene en lovgivning som tillatt mindre microbreweries å komme inn på handlingen. De store selskapene fortsatt gjøre big business, men mange lånetakerne er masete og ønsker høy kvalitet, eksklusive øl; de er "yuppies" av øl drinkers. I og rundt alle byer i Amerika er det hvor som helst fra 2 til 20 bryggerier i en 15 kilometer radius på at byen og tallene vokser. Noen stater har mer bryggerier enn andre. Hver Mikrobryggeri har en familietradisjon de ønsker å opprettholde og hver øl er annerledes; tilbake til gamledager da to vertshus et mil fra hverandre hadde to forskjellige-smake øl.


Bryggeriene har gått tilbake til å skape øl som gjøres fra alle naturlige ingredienser som malt, hopp og gjær. De produserer tradisjonelle lagers og øl sammen med eksotiske øl med et snev av krydder, vanilje, Carmel, koriander og Anis. Én bryggeri, funnet på Internett, bruker rose hofter i deres øl. Brukes vanligvis for te, må rose hofter angi en interessant smak til øl. Sitron Koriander øl kan være ganske forfriskende på en varm dag.


Snart skal vi ha diskusjoner om hvilken type øl går best med kylling eller biff. Vi vil høre meninger som: "øl Carmel-flavoured ville gå bra med den ostekake; en søt øl bare gjort til dessert." Er at øl bra for pasta? Ville det være bedre med en stek biff middag? Allerede finnes det utallige øl-smake funksjoner. Er øl ny vin? Er det en "twirl-glass-sniff-liquid-swish-in-mouth" prosess for øl? Som Martini er det store mengder av øl-typer. Prosessen bør kanskje fremskyndet; Beertinis for alle!


Øl brewing selskapene i Amerika, funnet på Internett, understreke betydningen av kvalitet. De diskutere viktigheten av tradisjon. De diskutere viktigheten av å bringe øl tilbake til sin hver dag rolle spilte i flere tusen år. Denne gangen, synes bryggerier også å føle øl kan creative-smake og fortsatt være i etterspørselen.

No comments:

Post a Comment