Thursday, September 6, 2012

Ionized vann og dens goder

Vann er betraktet som ELIXIR av liv intet liv på jorden kan finnes og overleve uten vann. Vann er avledet fra gamle engelske ordet vannet, og også fra det tyske ordet "hot". Det er et smakløst, odorless og nesten fargeløs stoff i sin rene form som er avgjørende for alle kjente former for liv og er kjent som verdens største universal-løsningsmiddel.


Vann opptar 70% av jorden. Det finnes mange steder og i forskjellige former. Det vises det meste i hav og polare iskapper, men også som skyer, regn vann, elver, ferskvann aquifers og hav isen. På planeten, er vann kontinuerlig bevegelse gjennom vann syklus som involverer fordampning, nedbør og avrenning til sjø.


Vann som passer for menneskelig inntaket kalles bærbar vann. Drikkevann er vann som er ment å være beruset av mennesker. Selv om de fleste friskt vann kilder er drinkable av mennesker, kan de forårsake langsiktig sunnhet problemer hvis de ikke oppfyller visse vann kvalitetsretningslinjer. Det finnes flere vann analyserer og spesielle testere tilgjengelig hjelp som vannkvalitet kan være testet eller oppdaget.


De inkluderer flere tester for bakterier middel mot skadedyr (Atrazine & Simazine), nitrat, nitritt, jern, hardhet, klor, kobber, alkalitet, pH og bly. Fjern retninger, enkle metoder og topp kvalitet giftfri test ingredienser forsikre deg over pålitelig testresultater.


Vann-filtre-purifiers-softeners.com er det å tilby dette som den har en rekke vannrensing materialer for testing vannkvalitet i ulike former.De fleste land i verden har vann kvalitetsretningslinjer skal oppfylles for vann solgt som drikkevann. Nesten alle kommunale vann organer levere en kvalitet vann, om dens brukes for drikking, vask eller for vanning formål.


Dette kan oppnås ved hjelp av rekke kassetter, sedimenter filtre, karbon-filtre, omni ren filtre, filter kapslinger, kraner, vann softeners og vann distillers siden vann består av mange forskjellige stoffer, det kan smake og lukte veldig annerledes. Omkring 72% av fett gratis er massen av menneskekroppen bygd opp av vannet. Skal fungere riktig kroppen krever mellom en åtte liter av vann per dag for å unngå dehydration, ideelt vil avhenger beløpet avhengig av aktivitet, temperatur, fuktighet og andre faktorer.


National Research Council anbefaler 2,7 liter vann for kvinner og 3,7 liter for menn.Mennesker krever vann som ikke inneholder for mye av salt eller andre urenheter. Noen av de vanlige urenheter inkluderer kjemikalier og skadelige bakterier. Noen av dem er akseptabelt, mens andre kan vise seg skjebnesvangre for menneskers helse. Disse bakterier og former for kjemiske stoffer kan fjernes med hjelp til vannrensere og softeners.


Det finnes flere rensing og styrke metoden gjort. Men den nyeste og mest vanlige metoden er alkalisk ioniseringen metoden som er gjort ved hjelp av en vann-ioniseringsfunksjonen. En vann-ioniseringsfunksjonen er et program som ionizes vannet gjennom en metode for elektrolyse. Mange vann ioniseringsfunksjonen produsenter (hevder at drikking alkaliske vann med en lavere ORP(organic perspective) og høy oksygeninnhold forbedrer helse. Ioniseringsfunksjonen består av flere deler av distillers og filtre og ionisert chamber. Disse filtrene og distillers kan plasseres selv i våre hus ved hjelp av filteret kapslinger.


Vannet ioniserende metoden ble først introdusert i Japan noen 30 år siden. Prosessen i ioniseringsfunksjonen, finnes det to kamre med motsatt polaritet elektroder. Alkaliske mineraler i positiv elektrode chamber overføre til chamber med negativ elektrode; Positiv elektrode repels positive ladningene og negative elektroden tiltrekker seg positive ladningene. Som disse ladet alkaliske mineraler angi negative elektrode chamber, kombinerer de med hydroxyl ioner (OH-) i H2O, sparker ut hydrogen ioner (H +). Disse hydrogen-ioner og deretter reise til negative elektroden og gi opp sine positive kostnad og bli elektrisk nøytral hydrogen molekyl (H2). På motsatt prosessen foregår med syre mineraler.


Acid mineraler overføre til positiv elektrode kammer og kombinere med hydrogen ioner (H +) i H2O, sparker ut hydroxyl ioner (OH-). Disse hydroxyl ioner og deretter reise til positiv elektrode, mister negativt ladet og blir vann (H2O) og oksygen (O2). I ioniseringsfunksjonen, oksygen gassen frigjøres fra chamber acid vann og hydrogengass frigis fra alkaliske vann chamber. Begge kamre forblir elektrisk nøytral. Felles krav om de helsemessige fordelene av ionized vann inkluderer påstanden om at ionized vann er mer lett absorberes av kroppen enn vanlig vann, og at mineraler i ionized vann er lettere tilgjengelig for kroppen.


Det er flere fordeler ved å drikke ionized vann:


Utmerket naturlig anti-oxidant som scavenge frie radikaler før de oxidize celle vev.


Gir mer tilgjengelig oksygen til kroppen enn vanlig vann fra springen


Nøytraliserer og tømmer toksin og syreholdig avfall fra kroppen. Kroppen kan fokusere på å oppnå optimal helse


Naturlig astringent for å forbedre complexions. Den fjerner huden olje og fettete skitt uten sterke kjemikalier.


Naturlig hår conditioner.


Svært antiseptisk for kutt, oppskraping, og sår.


Naturlig tekstur og farge beholdt i grønnsaker tilberedt i alkaliske ionized vann. Rice vil bli fluffigere etter å bli kokt i ionized vann


Hjelper med vekt kontroll og demper sult når dieting.


Soaking i varmt vann for syreholdig ionized forbedrer healing fra idrettsutøvere fot, utslett; nail sopp infeksjoner og insektsbitt.


Inneholder strukturelt mindre molekyler som bidrar til å kroppen assimilere mer vann og fukt raskt.

No comments:

Post a Comment