Monday, September 3, 2012

Ekstra fordel opp dagen med Karibia kaffe

Mens de fleste kaffe voksende karibiske øyer ikke produsere nok til rivaliserende i nærheten Colombia, muligens verdens mest berømte kaffe voksende plassering, produserer mange også denne flavorful bønne. Disse bønner er kjent for sine unike og deilige smaker.


Voksende historie


Kaffe ble oppdaget i Afrika, men i dag dette drink er populær over hele verden. Det ble sendt fra Ethiopians til Constantinoples ottomanske Turks og selv til pave Klemens VIII i Italia, som sies å ha døpt drikke. Det finnes mange variasjoner i historien av hvordan beskjære var transplanted til Karibia, men er unødvendig å si regionens landet viste seg for å være ideell for voksende denne populære bønne.


Typen kaffe anlegg oftest vokst i det karibiske området kalles "Arabica." Den ble utviklet fra planter som vokser i Saudi-Arabia, inspirerende navnet. Kaffe kan dyrkes i mange ulike klima, men hver klima vil opprette bønner med subtil smak variasjoner.


Jo høyere høyde, mer tid kaffe anlegget vil kreve for å modne, men bønner vokst under disse forholdene er full og kompakt og gi den rikeste smaken. Høydeforholdene er spesielt viktig når vokser kaffe, noe som betyr at fjellrike øyene er vanligvis bedre kjente for sin kaffe enn de med mer nivå terreng.


På samme måte har geografien i mange karibiske øyer spilt en viktig rolle i å lage deilig kaffe. Varme været og vulkanske jordbunnen sammen for å skape perfekte forholdene for disse planter, men hver øy behandler resultatene på en annen måte.


Topp øya produsenter


Karibiske øyer er kjent for sol og sand, så enkelte besøkende overse deres fjellrike interiør, selv om andre liker Vandring og klatring gjennom disse grovere regioner. Uansett besøkende lenge å gjøre på karibiske ferier, de kan forutse en stimulerende drikk å nyte ved siden av aktiviteten på mange av øyene, men disse topp liste over mest populære harmoni.


Jamaica's Blue Mountain området gir fyldig og svært aromatiske bønner og er kanskje en av de mest kjente produsentene av Caribbean kaffe. Hvis du besøker Jamaica, kan du imidlertid være skeptisk til veikant forhandlerne som selger faux Kona kaffe. Fremdeles, true-blue kaffe gjør en stor Suvenir for dem som elsker denne drikke.


Øya Hispaniola er hjem til to land, og hver produserer fine kaffe. Ett av Karibia 's største kaffe produsenter, Den dominikanske republikken tilbyr en populær blanding og Haiti nyter en sjanse til å gjøre et navn for seg selv også. Fans av mørkt steke bør prøve søte dominikanske kaffe, mens Haitisk harmoni tilbyr en mer myk smak, med masse smaker som passer til mange ganer.


U.S. territorium av Puerto Rico er også en stor øy å besøk for kaffe, men mest Puerto hockey kaffe er konsumert på øya. Aficionados bør spesielt smake disse øya brews mens du besøker, siden drikke kan være vanskelig å komme med utenfor denne øya. Noen av de mer populære Puerto hockey kaffe er kjent for sin kremaktig smak.


For de utenfor USA, kan det hende du kan finne importerte cubanske coffee, som er kjent for en tung kropp og spesielt fine, mørke roasts. Men er disse kaffe produkter nesten alltid eksportert til Europa og Japan. Et ord i klokt - ikke forveksles kubansk kaffe, som ikke er det samme som kaffe fra Cuba.


Selv om disse øya produsenter vil aldri har plass til å vokse så mye kaffe som du finner i Sentral- og Sør-Amerika, blander individuelle øya tilbud noe unikt. Så prøv en kopp noe spesielt - kaffe fra Karibia.

No comments:

Post a Comment