Saturday, September 29, 2012

Gelé bønner er en deilig påske behandler

Gelé bønner er en favoritt påske behandler blant både barn og voksne. Hvem liker ikke deres sjokolade belegg og deres chewy insides? Du må være gal ikke til! Gelé bønner gjøre et godt tillegg til candy bolle og din påskekurv. Faktisk, er gelé bønner gode gamle standby som foreldre over hele verden, avhengig av når de trenger for å legge til bare en ting til sin sønn eller døtre påske candy liste.


Gelé bønner kommer i alle forskjellige farger. Du vil finne rødt, oransje, lilla, rosa og grønt og selv hvite gelé bønner bare for å nevne noen og de alle har sine egne unike og spennende smaken. Alle har sine egne personlige favoritt smaken og farge, bare spør dine venner hva det er, og jeg vedder de vil være forskjellig fra din.


Ingen må vokse ut av å spise gelé bønner, de er en fantastisk deilig liten candy som alle bør være i stand til å nyte uten noen skam på alle. Candy er en av tingene som samler voksne og barn og gelé bønner er en av de øverste candies for denne type bånd.


Hvert år er det flere og flere typer gelé bønner på markedet. Det er enda noen gelé bønner som er flavored smak som ting du aldri vil sette inn i munnen. Disse er nyheten candies at barn liker ikke fordi de smaker godt, men fordi de smaker ille.


Disse typer gelé bønner har virkelig tatt av siden den første filmen i Harry Potter. Etter at filmen kom ut var det noen Harry Potter merkevare gelé bønner gjort. Disse hadde smaker som oppkast og snørr! Hvorfor ville du vil spise disse typer gelé bønner? Det er sprøtt, men barn absolutt spiste dem opp! http://www.youngwizardpro.com/Potter


Gi meg gamle gammeldags fargerike gelé bønner, og jeg er glad som er fleste menn, kvinner og barn likt. Gelé bønner er en klassisk candy behandle at du kan gi til dine barn, og de kan gi til deres, de er fantastisk, så lenge du husker å pusse tennene etter at du spiser dem. Alle som sukker kan wreak ødeleggelse på tennene dine hvis du ikke er forsiktig.


En annen bekymring å alltid huske på påske tid er at gelé bønner ikke er for alle. De barna som er fremdeles svært unge bør ikke spise gelé bønner som de kan kvele på dem.

No comments:

Post a Comment