Friday, September 7, 2012

Provence � a vin Lover�s drøm!

Provence er ofte oversett av selskaper som tilbyr tradisjonelle vinsmaking turer, til tross for excellence for sine viner. Hvis du er en sann vin lover og vin fan, denne vakre plasseringen i Frankrike tilbyr den mest fascinerende naturen og, for ikke å nevne noen av de beste vingårdene rundt.


I Provence, som overalt i Middelhavet, vil du finne folk som er full av varme, spontanitet og en "joie de vivre". Som du vil snart oppdage, noen av disse master oenologists (eie) vil med glede å introdusere deg til vinene de har blitt kjent for; og dele litt av regionens historie med deg.


I Provence dine dager bli fylt med sol og varme og frodige netter, scented med jasmine, overfylt lavendel og vill timian - om du bor i en travle, storby med alle moderne bekvemmeligheter, eller en tur tallet country guest house fylt med 1600- og 1700-tallet antikviteter.


Lite utenforstående vet imidlertid at Vinifikasjon i Provence er en seriøs virksomhet. Mange av winegrowers her har vunnet rettighetene som skal inkluderes prestisjetunge "AOC" betegnelsen (navnet d'Origine Controlee) på sine flasker vin. Denne etiketten sikrer kjøperen av en garantert vinhøst fra det angitte området. For å vinne rett til å bli utpekt som en navnet vin, passerer winegrowers mye strenge tester og inspeksjoner.


Hvis du tenker på å reise til Sør-Frankrike i nær fremtid, tenke inkludert en tur til en av vingårdene i 60-winegrowers i regionen "Cambridge har de Provence". En liten, men i vakre området, tar det Pristina Var og en del av Bouches-du-Rhône.


Hotellet ligger i hjertet av Provence's winemaking-regionen, har "Maison des Cambridge har de Provence" et enestående utvalg av navnet viner. Cambridge har de Provence-winegrowers er eksperter i å utnytte tradisjonelle metoder når høsting og bottling sine viner. Deres dyp respekt for jord, klimaet og forskjellige varianter av druer de bruker kommer gjennom i kvalitet og smak av hver flaske.


Under ditt besøk på Provence, kan du også ordne å ta et vin smaker kurs på en av vingårder der vil du lære en fullstendig forståelse av vin: dens kjole (farge), sin bukett (parfyme), sin kropp (styrke) og alt du trenger å vite om tjenesten, bevaring og mer. Ikke bare vil du kunne smake de fineste vinene, men du vil også lære uvurderlig winemaking tips du ikke kan lære andre steder.


For ekte vin lover er Provence definitivt et sted å besøke – både for fantastiske viner og uforglemmelig natur!

No comments:

Post a Comment