Sunday, September 9, 2012

6 Tips For en sunn middag-ut

Noen gang lurt på hvordan du kan muligens miste vekt når den gjennomsnittlige middagen ut inneholder over 1000 calories? Vel, ikke bekymre deg! Å holde deg i form når dining ut er bare et spørsmål om bestilling til høyre menyen.


Nedenfor er 6 tips for å ha en sunn middag ut (mens du fortsatt nyter ditt måltid som normalt!):


-Se drinker – ved å ikke bestille en alkoholholdig drikke, du har lagret deg selv et betydelig antall kalorier. Prøv sipping avkjølt te sweetened med en noncaloric søtningsmiddel, en diett brus eller vann med sitron. Du vil være glad du gjorde når du vurdere calorie-besparelser.


-Ha en salat – en av de beste menyene ha er salat. Ikke bare vil det fylle deg så du vil forbruke færre calories samlet, men det vil også gi deg en heftig dose av antioksidanter som er hjertet sunn. Pass på at du spør din servitør for å holde croutons og OST som vil ytterligere redusere ditt caloric load. Velg også dressing klokt. Unngå krem basert dressings og gå for eddik basert de. Du har også muligheten til å bruke eddik og olivenolje som er hjertet sunn.


-Ikke bestille en forrett med mindre nødvendig – vet du at noen forretter har mer calories og fett enn hovedretten? Pluss mange forretter er stekt og servert med tunge sauser som vil legge til oppmerksom på inntaket av mettet fett samt trans fett og calories. Det er ikke en sunn måte å starte ditt måltid.


-Velg rett type mat - gå for broiled og grillet stedet stekt. Ikke bare vil du spare calories og fett (gram), du vil også unngå trans fett som er så utbredt i stekt mat. I stedet kan du vurdere å be om en dobler rekkefølge av grønnsaker med din hovedrett. Svært få amerikanerne får 7-9-servings av frukt og grønnsaker som anbefales for optimal helse. Plus, ved å unngå stivelse, vil du være redusere caloric og karbohydrater-belastningen. Også, hold deg til tomat basert sauser stedet kremen basert og du får en betydelig calorie besparelse. Til slutt, be om saus å bli servert i en egen rett på side, slik at du kan styre beløpet du spiser.


-Ikke Overeat - i dag, mange restauranter serverer større mengder mat enn tidligere. Hvis dette er tilfellet, sette til side en del av din hovedrett i begynnelsen av måltidet å ta med hjem. Hvis du fjerner det fra tallerkenen din før du begynner å spise, vil du bli mindre fristet til seg.


-Si gå "Nei" til Sugary, Fatty desserter - i stedet for en lav fett eller lav karbohydrater dessert markering som en lav carb ostekake. Disse er klokt valg for helse bevisst eater og fortsatt tillater deg å avslutte måltid på en søt oppmerksom. Hvis en sunn dessert-alternativet ikke er tilgjengelig, kan du prøve en kopp kaffe med skumme melk å hjelpe satiate din ønske om noe søt.


Neste gang du går til middag, holde tipsene ovenfor i tankene. Du vil bli overrasket over hvor mange kalorier du kan kutte ut av måltidet bare ved å bestille rett menyer! Happy sunn mat!

No comments:

Post a Comment