Tuesday, September 11, 2012

Trygg mat håndtering For helligdager

Visste du at Tyrkia du Tint på kjøkkenet counter, i stedet for i kjøleskapet, nå kan inneholde bakterier nivåer som er høy nok til å skade menneskeliv, selv om du ikke kan se, lukte eller smake det?


Det er ingenting bedre enn et hjem tilberedt måltid løpet av ferien. Men med alle spesielle innsats som går over i å gjøre en, alt vil være bortkastet hvis maten ikke har blitt lagret, forberedt eller tilberedt riktig.


Mat eksperter er enige om at pengeskapet handling av mat skal være den øverste ingrediensen i en oppskrift.


Mens de ikke kan slå deg til gourmet kokk, vil følge disse enkle tips for mat-håndtering holde familie og gjester trygge for ubehagelig, og noen ganger livstruende, mat-født sykdommer.


Når du kjøper ømt punkt kjøtt, holde juice, som kan inneholde bakterier, fra forurensende hendene eller noe i handlekurven dagligvarer. Plastposer fungerer fint for dette formålet.


Kjøtt bør også bli plukket opp på slutten av dagligvare shopping og bør ikke plasseres i samme posen som frukt og grønnsaker.


Hvis du har tenkt å lagre din kjøtt for 2 til 3 måneder i fryseren, kontrollerer du at du kjøper noen bevis bryte fryseren. Vikle store bruker er utformet slik at luft inn i kjøtt-produktet, og er derfor ikke bra for fryser. Dette er fordi oksekjøtt produkter slå fra en purpur farge til en rød når utsatt til luft, noe som gjør dem ser frisk, men hvis venstre for lang vil fremme bakterievekst.


Defrosting bør gjøres i kjøleskapet eller i en vask som er full av vann, endre vann om hver 45 minutter. Et kjøleskap kan kjøtt å avrime i en kontrollert atmosfære, sakker bakterievekst. Aldri avise din kjøtt på toppen av telleren ved romtemperatur. Dette kan fort bli en yngleplass for bakterier. Oppblomstringen rate av bakterier multipliserer raskt mellom 40F (4 C) og 140F (60 C).


Når kjøtt har vært Tint må det være enten tilberedes umiddelbart eller plassert i kjøleskapet og deretter tilberedes innen 24 timer. Aldri refreeze kjøtt. De fleste meats og poultries har bare et trygt kjøleskap liv i 2 dager, enten lagret etter tiner eller kjøpt frisk.


Ved håndtering av ømt punkt kjøtt, vask hendene før og etter. Også, vask tellere eller platene du har tenkt å bruke i forberedelsesprosessen hvis de har hatt ømt punkt kjøtt på dem, som de vil også inneholde skadelige nivåer av bakterier.


Som mennesker, vi også bære skadelige organismer på vår hud som, når spres til mat, produserer en gift som vanlig matlaging kan ikke ødelegge. Det er derfor avgjørende å vaske hendene grundig med såpe og vann før håndtering av mat, i tillegg til å dekke åpne kutt.


Mens beefsteak kan også tilberedes i varierende grad av rødhet, må Tyrkia være fullstendig tilberedes. På den innerste delen av lår, temperaturen må nå 180F (82 C) for en utstoppa Tyrkia og 170F (77 C) unstuffed. Stuffing i fjellhulen bør lese 165F (74 C). Mat ganger varierer avhengig av vekten av fugl.


Det er viktig ikke å holde termometeret i ovnen med fugl som den kan bli påvirket av ovnens varm luft og gi en falsk lesing.


Planlegge matlaging forhånd. Ikke delvis koker bird, kjøle og deretter fullføre matlaging, som dette vil produsere farlig høye nivåer av bakterier.


Tilberedt mat må kjøling innen 2 timer, noe som betyr at du trenger for å planlegge ditt måltid slik at det kan spises kort tid etter blir tilberedt.


Nedkjølt leftovers bør bli spist innen et par dager, som inkluderer Tyrkia saus, fisk og egg. Kjøtt casseroles og pies, ris, poteter og tilberedt nudler vil siste 2 til 3 dager, mens tilberedt kjøtt, kylling, Tyrkia, Tyrkia farse og mange supper kan vare opp til 5 dager før bakterier nivåer når kritiske punkter.


Å bruke sikre mat-håndtering rutiner tillater sunt å spise. Resten er et spørsmål om smak.

No comments:

Post a Comment