Saturday, September 22, 2012

Cappuccino maskiner med en italiensk Touch

Cappuccino begynte i Italia hvor det er fortsatt en glede for morgenrutine. Italienerne kan fortelle turist fra opprinnelig skjønt fordi bare en turist vil bestille en cappuccino etter middag. Det er ansett som en morgen drikke i Italia, men i andre deler av verden det serveres hele dagen.

Trinnene for å lage en kopp Cappuccino

Cappuccino er en vanskelig drink å mestre. Det er delt inn i 3 deler: til espresso, steamed melk og frothy eller skummende melk. Disse lagene som er opprettet på perfekt proporsjoner, teksturer og temperaturer er det som gjør den ideell koppen cappuccino. Det pleide å ta svært dyktige kokker til å opprette denne concoction, men med bruk av maskinen cappuccino, de fleste av gjette arbeid er tatt ut av den.

Hvordan Cappuccino maskiner fungerer

Cappuccino maskiner er utformet for å brygge og dispense espressokaffe. Mange kan også gjøre trinn av sliping kaffebønner for en ultra frisk brygg. Når til espresso har vært dispensed i koppen, legger maskinen deretter til steamed melk. Disse to trinnene er relativt enkle, selv om melk temperatur og styrke til espresso er viktige ingredienser i denne oppskriften.


Frothy melk er den vanskeligste delen for mennesker eller maskiner for å få akkurat. Målet er å opprette en lys skum, bare riktig temperatur og med optimal nummer luftbobler. Denne mikro-skum holdes varme når du legger til en kopp espresso og oppretter sweeter smaker skum enn mer kompakt konsentrasjoner av melk. Dette bidrar til å oppveie bitterhet av til espresso.

Skaperne av Cappuccino beslutningstakere

Bunn er en produksjon av noen av de beste cappuccino beslutningstakere i verden. De brukes i restauranter og hjem både fordi de er holdbar og kunne opprettholde prosenter og temperaturer kreves for stor cappuccino. Restaurant-modeller har opptil 5 tuter for øyeblikkelig cappuccino, og kan koste nær $2000. For hjemmebruk gir andre merker mer rimelige alternativer.


Nespresso-maskiner for hjem bruk koster ca $400. Dette er en allsidig maskin som gjør espresso, men har rørleggerarbeid for vann til damp og en melk-dispenser å lage skum for cappuccino eller latte.


Det finnes mange andre merker av hjem og reklamen cappuccino beslutningstakere. Prisene er mer enn en vanlig kaffetrakter spesialitet-funksjoner. Hjem maskiner dispense vanligvis én eller to små kopper kaffe, mens kommersielle klasse maskiner kan håndtere 5 kopper samtidig.

Høyre oppskriften For deg

I motsetning til andre typer kaffe er espresso og cappuccino svært spesifikke i forhold til smak, konsistens og ingredienser. En kopp kaffe fra en bestemt maskin kan smake helt fint til én person, mens neste person mener det er svakt eller bitter. Med espresso og cappuccino er det en rett smak og en feil smak. Du enten liker det eller ikke, men rotet ikke med oppskriften!

No comments:

Post a Comment