Thursday, September 13, 2012

Velutstyrte Pantry--En kokk hemmelige våpen

Det er enklere å gjøre en jobb når du har de riktige verktøyene på hånden. En av en kokk beste verktøy-- og hemmelige våpen--har velutstyrte pantry.


Det er mye enklere hvis du vet at du allerede har valgt hva du trenger på side, og er ikke nødt til å løpe å hjørne markedet hver gang du vil korrigere et måltid mat.


Å ha en velutstyrte pantry er også de hemmelige våpen av hver "vertinne med Mostest" spesielt når uventet gjester er innom.


Du vil kunne få alle gjester føler spesiell og velkommen fordi, enten det er forretter for fire eller middag for ti, kan du klare det med stil og panache. Faktisk ditt omdømme-- og sunn fornuft--vil være forsikret, fordi med disse ting i pantry, kan du sette sammen vakre og velsmakende mat som presenteres vakkert i løpet av minutter, enkelt og greit.


Her er en liste over grunnleggende ingredienser som bør være i en hvilken som helst velutstyrte pantry. (En fin måte å lager pantry er å kjøpe én eller to ting på listen over hver gang du går shopping, heller enn å prøve å få det alle på en gang. Hvis du se salg og dra nytte av sesongmessige kjøper, vil du kunne spare penger også!)


Husk å rotere alt i pantry på regelmessig basis, og Juster elementer på denne listen som passer din families liker og avskyr.


Urter, krydder, ekstrakter og sauser:
-Salt (havet og Iodized)
-Pepper (hele Peppercorns, svart, hvit og rød)
-Muskat (bakken og frisk)
-Kanel (bakken og pinner)
-Gresskar Pie Spice (bakken)
-Allehånde (bakken)
-Kardemomme (hele og bakken)
-Ginger (hele og bakken)
-Curry (bakken)
-Hvitløk (frisk og bakken for nødhjelp)
-Sennep (bakken)
-Bay blader (tørket)
-Rosmarin (frisk og flaske)
-Timian (frisk og flaske)
-Salvie (frisk og tørket)
-Sweet Basil (frisk og tørket)
-Persille (frisk og tørket for nødhjelp)
-Spisskummen (bakken)
-Oregano (tørket)
-Løk (flak for nødhjelp)
-Vanilje ekstrakt
-Lønn Extract
-Mandel Extract
-Sitron Extract
-Oransje Extract
-Soya saus
-Matlaging vin eller matlaging Sherry
-Ris rødvin eddik
-Sesamolje
-Balsamic eddik
-Rødvin eddik
-Citrus eddik
-Teriyaki-saus
-Barbecue-saus
-Søt og sur saus
-Tabasco eller andre Hot saus
-Chili saus
-Biff saus
-Pakker av salat Dressing Mix
-Pakker av tørket løk suppe miks (eller andre varianter)
-Kyllingsuppe for sauser (kremen av kylling, sopp, selleri og OST)


For Baking av:
-Alle formål mel
-Self-Rising mel
-Hele hvetemel
-Pannekake Mix
-Gjær
-Sukker
-Conditori sukker
-Brunt sukker
-Sukkerbiter
-Molasses
-Bakepulver
-Bakervarer brus
-Gjær
-Cornstarch
-Honning
-Kakao pulver
-Unsweetened eller semi-søt sjokolade
-Semi-søt sjokolade Chips
-Butterscotch, karamell og andre flavored "chips"
-Nøtter (valnøtter, Pecans, mandler, hasselnøtter og Cashews)
-Marshmallow krem
-Vegetabilsk fett (vanlig og smør-Flavored)
-Solsikkeolje
-Maraschino kirsebær


Hvis forretter eller legge til "Something Special" til måltider:
-Peanøtter i skallet
-Saltet peanøtter
-Blandede nøtter
-Extra Virgin olivenolje
-En rekke Crackers
-Svart og grønne olivener
-Hermetisert sopp
-Palm Tree hjerter
-Flaske asparges
-Sol-tørkede tomater
-Flaske Salsa
-En rekke Chips og fall
-Oster (tradisjonelt 3 til 5 serveres, fra vanskelig å myke, mild til sterk. Finne smaker som bland godt sammen, og tjene oster fra forskjellige dyr og forskjellige land)


For hver dag måltider:
-Bullion kuber og pulver (kylling, biff og vegetabilske)
-Hvit ris
-Lang korn og vill ris
-Brun ris
-En rekke Pastas
-Bygg
-Brød Crumbs
-Croutons
-Tomatsaus
-Tomat lim
-En rekke hermetisert tomater
-En rekke hermetisert bønner (svart, rød, nyre og Garbanzo)
-Tørket bønner (Pinto, Chili og nyre)
-Hermetisert tunfisk, kylling, krabbe og muslinger


For desserter:
-Hermetisert ananas (biter og stykker)
-En rekke hermetisert frukt
-En rekke papirstopp eller Jellies
-En rekke kake blander, Brownies og Frostings
-En rekke pakkede Puddings
-Alle fixings for iskrem Sundaes eller banan delinger
-Applesauce


I kjøleskapet:
-Melk
-Egg (eller Egg erstatter)
-Krem (en stift for mange Middelhavet retter)
-Smør eller margarin
-Gul sennep
-Brown sennep
-Dijon sennep
-Ketchup
-Majones eller salat Dressing
-Oster (Cheddar, sveitsisk, Feta, parmesanske og Jack)
-Cottage Cheese
-Rømme
-Grønn løk
-Tomater
-Cilantro
-Salat Fixings


I fryseren:
-Hel kylling
-Steker
-Boneless, skinnfritt kyllingbryst
-Biff eller svinekjøtt steke
-Småkoke kjøtt
-Hamburger
-Svinekjøtt koteletter
-Stykker av gule, røde og grønne peppers (hogge opp eventuelle rester hver gang du bruker dem og kaste dem i en pose i fryseren. De vil legge til farge og smaken til tørt retter)
-Frosset brød Dough (lage din egen eller lagre kjøpte)
-Frosset ruller (lage din egen eller lagre kjøpte)
-Frosset Pizza Dough (lage din egen eller lagre kjøpte)
-Frosne Baguette
-Brokkoli
-Spinat


Med disse ingrediensene i kjøkkenet er det bare tingen du har å bekymre seg når det er på tide å lage mat hvilke oppskrift du prøve!

No comments:

Post a Comment