Thursday, September 20, 2012

Vin rack - en Guide til Hjem vin lagring

Hjem wine rack er spesielt utviklet for lagring av viner i horisontal stilling, for å bevare kvaliteten på vin. Lagre din flasker i en wine rack er en flott måte å hindre at corks uttørking. Hvis dette skjer, kan det være at kork krympe og la luften i, noe som resulterer i oxidization, som vil ødelegge smaken. Vin lagring har vanligvis separate seksjoner for å holde individuelle flasker, slik at hull mellom hver enkelt til at luft sirkulere. Ideelt sett bør viner holdes på en konsekvent temperatur på rundt 55 grader Fahrenheit, med en relativ fuktighet i 70% fra lys.


Hvis din vinsamling vokser raskt og du ikke har en vinkjeller, er det et stort utvalg av vin reoler som er utviklet for hjemmebruk. Hvis du ønsker å holde et par dagligdagse flasker innen rekkevidde, deretter veggmontert wine rack tilbyr en løsning. Denne typen rack er hengt på veggen, som sparer plass, og du kan alltid har et par flasker på skjermen. Disse stativene kommer ofte, med innebygd stemware holdere, slik at du kan enkelt holde briller på samme sted. Veggen vin-rack er vanligvis ganske billig å kjøpe, på rundt $40-$ 50.


Andre typer stativ inkluderer kompakt design slik at den passer på en benkeplate eller stablebar tårnene å plassere på gulvet, som har kapasitet kan vokse til etter dine lagringsbehov. Tre wine rack er meget populære, laget av alle slags tre, inkludert furu, eik eller mahogni. For en mer moderne utseende, kan en metall wine rack være en attraktiv funksjonen i seg selv, gjort fra utsmykket utformet jern, stål, chrome eller aluminium. Uansett stil av innredning, det er sikkert å bli en wine rack-design som passer perfekt og gir deg en funksjonell måte å organisere samlingen av vin.


Enten du er etter at en DIY selvtillit forsamlingen kit, eller en egendefinert wine rack, nettbutikker er fulle av allslags wine rack som passer budsjettet og din vin lagringskrav.

No comments:

Post a Comment