Saturday, September 8, 2012

Hvordan du kan maksimere de helsemessige fordelene av grønn te

Enten du prøver å gå ned i vekt eller forbedre helsen Generelt, kan drikker flere kopper av grønn te per dag hjelpe. Grønn te er den neste beste tingen til en varm kopp varm sjokolade til sooth og musling du, særlig i vintermånedene.



Fett kjemper fordeler av grønn te


Drikke grønn te kan være et flott tillegg til en godt avrundet ernæring og mosjon programmet. Grønn te arbeider for å øke stoffskiftet, og derfor å hjelpe deg brenne mer fett selv når du hvile og sove. Selv om dette ikke gi deg en unnskyldning til pusterom på treningsstudio, hjelper det oss å brenne opp lagret fett vi bære litt raskere. Det også oxidizes fettet. Det brenner fett som vanligvis settles rundt vår midten: midje, hofter og lår.


Den andre fordelen dieters mottar fra å drikke grønn te har en redusert appetitt. Vi alle vet at færre calories vi tar og mer calories vi brenner er det som trengs for å miste vekt. Grønn te er den perfekte diet følgesvenn som denne begrunnelsen.



De andre helsemessige fordelene av grønn te


Dieters er ikke det bare seg hvem bør e drikke grønn te skjønt. Det er mange helsefordeler oppnådd fra drikker dette varm drikke hver dag.


Grønn te vil redusere din total Kolesterol nivåer, redusere dårlig Kolesterol og øke god Kolesterol.


Fordi grønn te er høy i antioksidanter er det et godt verktøy til å kjempe influensa. Det vil bidra til å øke din immunitet mot virus.


Grønn te dreper bakterier i munnen som forårsaker plakk. Dette er gode nyheter for folk som frykter hyppige turer til tannlegen.


Grønn te hjelper oss å tenke klarere. Det bidrar også til å avverge Hukommelse forlis, sånn som er forbundet med Alzheimers sykdom.


I tillegg hjelper grønn te personer med medisinske forhold som kreft, leddgikt, hjertesykdommer og alvorlige infeksjoner.



Maksimere fordelene med grønn te


Bruk høy kvalitet grønn te blader. Når gjennomvåt, skal te slå ut en blek grønn farge.
Eksperter anbefaler at drikke mildt varmt grønn te produserer bedre fordeler som gjør det til avkjølt te.


La te brygge i mildt varmt vann i flere minutter for å skaffe ut av flavanoids.
Eksperter anbefaler drikker mellom 3og 5 kopper av grønn te per dag for bedre helse.


Hopp over å legge til sukker i grønn te. Hvis du føler at du må justere smaken, kan du legge til noen honning, sitron eller skumme melk for ekstra helsemessige fordeler.


Bare liker ikke smaken av grønn te? ikke bekymre deg. Du kan fortsatt høste mange helsemessige fordeler av grønn te i form av en pille.



Men du klarer å ta med grønn te i kostholdet, vil inkludert det regelmessig hjelpe deg å få maksimale resultater. Legge til grønn te i et sunt og balansert kosthold og mosjon rutine for god generelle fitness.

No comments:

Post a Comment