Friday, September 28, 2012

For en sunn levende: Bare nyte en rekke grønnsaker

Spise sunt er viktig for alle - og jeg vedder: du vet at allerede...


Plus: er en av de viktigste nøklene til å spise en bedre diett å spise mer frukt og grønnsaker. Jeg vedder på nytt: du visste det også. men:


Mange er usikker på hvordan du bruker grønnsaker mer effektivt som en del av deres kosthold, men det kan være enklere enn du tror å gi deg selv og din familie med sunn, næringsrik mat til bra priser!


En måte å opprette utsøkte måltider som er sunnere enn noensinne er å ta en spasertur gjennom delen av din lokale matbutikk Produser.


De fleste større matbutikk kjeder har stor produsere deler, som inneholder et flott utvalg av frukt og grønnsaker fra alle hjørner av verden.


Prøver en rekke ulike frukter og grønnsaker er en flott måte å holde dine måltider interessant og spennende i tillegg til næringsrik. Det er altfor lett å bli lei når prøver å følge en sunn diett, og kjedsomhet kan lede folk til å forlate sine sunne vaner.


Unngå burnout kosthold er viktig for langsiktig overlevelse av selv de mest fornuftig spise plan.


Så hvis du aldri har hatt grønnsaker som grønne grønnsaker, asparges eller kale før, hvorfor ikke gi dem en sjanse. Ikke bare kan prøver nye ting kan du foreta store nye funn, men det kan øke nivået av fitness også. Leafy grønne grønnsaker som spinat, brokkoli og kale er rik kilder av mange viktige vitaminer, mineraler og andre micronutrients.


En annen flott måte å øke rekke grønnsaker du nyte er å kombinere friske, frosne og hermetisert grønnsaker. Mens ferske grønnsaker er generelt bedre og sunnere, kan frosne og hermetisert grønnsaker være fint alternativ for når den friske varianter er ut av sesongen.


En av de beste tingene om frisk frukt og grønnsaker er stort utvalg av smaker, farger og teksturer som er tilgjengelig. Å spise en rekke forskjellige fargede grønnsaker og frukt, gir mye mer enn mye nødvendig utvalg. Det gir også et stort utvalg av næringsstoffer.


For eksempel gult og oransje frukt og grønnsaker tendens til å være svært høy i beta carotene, mens grønn leafy grønnsaker er ofte stor kildene til kalsium og andre viktige næringsstoffer. Så hvorfor ikke krydre opp din vanlig gamle grønn salat med en sprut av farge i form av gule peppers eller oransje gulrot stykker?


Mange mennesker feilaktig tror at de kan gjøre opp for en crappy diett ved hjelp av vitamin og mineral kosttilskudd. Denne misforstått er tilsynelatende svært utbredt, siden salg av disse kosttilskudd fortsette å bryte postene.


Når du vurderer vitamin og mineral kosttilskudd, men er det viktig å huske at matvarer inneholder mange forskjellige mineraler, sporstoffer og andre micronutrients.


Det betyr at for hver næringsstoffet det har blitt oppdaget og synthesized, vil det være ti, tjue eller flere av disse micronutrients som ennå ikke har fullstendig forstått. Det er derfor ingen vitamin supplement, uansett hvordan fullført, virkelig kan erstatte en sunn, balansert kosthold.


I tillegg er vitamin og mineral kosttilskudd mye dyrere enn et godt utvalg av grønnsaker og frukt, og ikke nesten like smakfulle.


Når changing your diet og spise for en sunnere livsstil, er det viktig å utdanne deg selv om å spise rett, og gå til å velge rett frukt og grønnsaker for din smak. Tross alt, er det beste diett den du kan følge for resten av livet ditt.


En av de beste måtene å begynne å spise en sunn diett er å velge den ferskeste frukt og grønnsaker. Ikke bare gjøre frisk frukt og grønnsaker smak bedre, men de er billigere og mer næringsrik også. Velge en rekke i sesongen frukt og grønnsaker er hver uke en fin måte å nyte sunn og variert måltider.


Selvfølgelig vil din favoritt frukt og grønnsaker ikke alltid være i sesongen, så det blir noen ganger nødvendig å supplere disse frisk frukt og grønnsaker med hermetikk og frosne varianter. Når du velger hermetisert frukt, prøve å unngå de pakket i sirup; Velg hermetisert frukt som er pakket i fruktjuice eller vann i stedet. De vil bli sunnere og inneholder mindre sukker.


Legge frisk frukt, som apple stykker, er mandarin appelsiner, nektariner og lignende en fin måte å gjøre ren salater mer interessant og mer deilig. Ved å kombinere frukt og grønnsaker er en flott måte å forbedre din ernæring også.

No comments:

Post a Comment