Friday, February 17, 2012

En Guide Å vin-rack

Det er en cliché viner bli bedre med alderen. Hvordan en vin aldre vil avhenge av hvor vinen er lagret. Wine rack er en enkel måte å lagre uåpnet viner for kort sikt.


Aldri satt wine rack på toppen av kjøleskapet. Alle vinene bør være lagret et kjølig sted. Du kan finne et sted i huset ditt som holder seg om den kjølig temperaturen for samme året rundt. Kjelleren, gjør så lenge det er konsekvent kult, et fint sted å lagre din viner. Du kan også sette wine rack i en interiør skapet. Disse lagring steder er ikke glamorøse, men de holder det vin smak. Kontroller også at vin ikke vil dirret, en annen grunn til ikke å holde det på kjøleskapet. Ikke lagre vin ved siden av noe med en sterk lukt, som kan overvelde det vin smaken. Vin-rack også holde vin flasken vannrett, tipping vinen å kork. Å holde cork våt hjelper for vin Hold.


Når du har et sted å lagre din wine rack, kan du ha det gøy med å plukke en ut. Metall vin-rack samsvarer med et hvilket som helst innredning, og det er hundrevis å velge. Metall vin-rack har forskjellige stiler. Du kan kjøpe klassisk vin-rack som er laget av smijern, eller mer moderne vin-rack som er laget av chrome eller stål. Metall wine rack kan stå alene, utgjøre en tabell, eller henge. Metall vin-rack kan koste mellom $25 og flere hundre dollar. Tre wine rack er bare så forskjellige som metall vin-rack. Liten tre vin-rack hold tre flasker, store vin racks rundt 50. Tre vin-rack for salg kan danne en tabell, bli en lagring brystet, stå alene eller være funksjonelle stablebar bokser. Tre vin-rack som koster mellom $40 og flere hundre dollar. Hvis du ikke har råd til en kjeller og ønsker å lagre fagmessig viner, investere i en frittstående, temperaturkontrollerte wine rack.


Søke etter forskjellige stilarter av vin-rack online eller hjemme butikker. Du kan også bygge din egen enkle wine rack. Instruksjonene er tilgjengelig på Internett.

No comments:

Post a Comment