Wednesday, February 8, 2012

Kaffe - en sunn blanding

Kaffe har sluttet seg til rekkene av rødvin og sjokolade som en skyldig nytelse som kan faktisk være bra for deg. Så mye som det er en flott måte å få den "fikse" i morgen, har nyere studier vist at kaffe har vist seg for å være rike på antioksidanter og inneholder hundrevis av smerte-lindrende og anti-bakterielle forbindelser. Selv om en ikke bør drikke kaffe med wild abandon, er det trøstende å vite at kanskje som kopp eller to i morgen kan være bra for deg.


Nyere studier har vist at moderat kaffe drikker kan redusere risikoen for tykktarmskreft (grunnet av det er evnen til å holde deg vanlig), gallestein, skrumplever av leveren og mer, på grunn av det faktum it er lastet med sunn antioksidanter. Så full at studier har antydet at kaffe inneholder høyere nivåer av antioksidanter, sammenlignet med andre ofte brukte drikker, for eksempel te og frukt juice.


Flere studier også blir utført på Parkinsons og diabetiker pasienter. Forskning har vist at bare én kopp kaffe per dag kan halvere risikoen for Parkinson's, hjernesykdom som forårsaker tremors og påvirker bevegelse. Koffein kan beskytte hjernecellene vanligvis mistet til Parkinsons sykdom. Men har det blitt bemerket at kvinner på hormone terapi ikke synes å ha nytte. Det er følte at Estrogen mai fortynne effektiviteten av koffein. Det har også vært funnet at hvis en kvinne drikker tre kopper kaffe om dagen, kan hun reduserer hennes risikoen for Type 2 Diabetes med tjue-tretti prosent. Kaffe kan bidra til å fremme levering av insulin til vevsprøven. Eksperter mener at kaffe og antioksidanter, som chlorogenic syre og acid koffein, fortjener kreditt. Det er også på kommer studier som produserer gunstig rapporter på kaffe bidrar til å bekjempe Alzheimers skyldes koffein stimulere kognitive området av hjernen.


Dette er bare spissen av isen berg...


Personer med astma som drikker kaffe kan ha til 25 prosent færre symptomer fordi en av forbindelser i kaffe - theophylline - fungerer som en bronkodilator.


En fersk brasilianske studie viste at forbruket av kaffe fremmer bedre sperm mobilitet - og nå studier er i ferd med å finne ut om koffein kan hjelpe ufruktbar menn.


Kaffe inneholder polyfenoler, stoffer som kan redusere risikoen for kreft og coronary arterien sykdom.


Listen fortsetter, og videre...


Koffeinholdige kaffe, i motsetning til decaffeinated kaffe, gjør du en bedre tenker. Studier har vist at kaffe holder deg fokusert, spesielt når du gjør ikke-så-hyggelig arbeid. En forsker med US Army uttalt koffein forbedret score på en rekke kognitiv oppgaver, for eksempel beslutningstaking, læring og oppmerksomhet i sove-fratatt. Kaffe kan også øke humøret, sannsynligvis ved å gjøre du føler mer energisk.


Selv om kaffe viser mer gunstig fordeler i forskers eye, er det fortsatt folk som selv om de elsker å drikke kaffe frykt, dårlig fordøyelse, halsbrann og styr og ståk mage som vanlig kaffe kan forårsake, skyldes det høye nivået på syre er noen typer kaffe. Noen kaffe selgere er å finne ut og finne nye måter å fremme en sunn blanding. På Hotcoffeepress.com kan du finne en kaffe blanding med passende navn, "Hjernen din buk blanding," er som en egendefinert blanding av fineste lav syre kaffebønner, perfekt for dem med sensitiv magene og perfekt balansert for alle. Det er verdt et forsøk på $9,75 en pose med ett pund Hvis du vil gjerne bringe din morgen kaffe tilbake i livet ditt.

No comments:

Post a Comment