Monday, February 20, 2012

Lowdown på grill

Grill, i de sørlige og Midwest deler av USA, består av treg cooking kjøtt over indirekte varme. Kylling, oksekjøtt, svinekjøtt, pølse, skinke og ribbeina kan være barbequed-selv fårekjøtt er noen ganger barbequed, minst i Kentucky. Med så mange måter å gjøre så mange retter, kan den perfekte måten å gjøre barbequed kjøtt være en regional "Ben" av contention.


I Memphis, Tennessee er Grill nesten en religion. Grill ribbeina – oftest svinekjøtt, er tilberedt for lange timer til kjøtt er så søt at den er klar til å falle av bein. Byen regningene seg selv som Grill svinekjøtt hovedstaden i verden, og har over hundre Grill bindinger for å sikkerhetskopiere at kravet, hvorav mange delta i den årlige svinekjøtt cook av som er lytte Guinness Book of World Records som den største svinekjøtt Grill konkurransen hvor som helst.


Konkurransen, en del av feiringen kalt "Memphis i mai", trekker noen 90.000 kokker og tilskuere. Konkurrenter kommer fra femti mindre kokk-offs sponset av viktigste konkurransen. Det kjører selv en rekke training seminarer for potensielle Grill dommere. God grill, de sier, er alle om å være anbudet, uten å være for bløt, og være røykfylt, uten å være overveldende.


Ribbeina ofte kommer "våt", det vil si gni med grilling saus av noen slag, vanligvis milde og søte i Memphis og basted på før og etter matlaging eller "tørr", med et tørt av urter og krydder som skal brukes under eller rett etter matlaging. Uansett hvilken stil er favoriserte, smaken av kjøtt bør komme-dette er hva skiller gode Grill fra noe lathered med grilling saus og satt i ovnen for et par timer.
I Missouri er det ikke én, men to dominerende stiler av grill, som begge favorisere biff, som er ikke overraskende gitt historien til både Kansas City og St. Louis som "storfe byer." De deler en tomat-baserte saus som er lagt til etter matlaging, og kan replikeres ved å blande ketchup, brunt sukker, sennep og Worcestershire saus. Interessant, er Missouris Ozark kilden til nesten halvparten av kull briquettes produsert i USA.


Kansas City, som Memphis, har et stort antall grill-restauranter og verter flere årlige konkurranser. Men er det spesielt kjent for sin sauser, som er tykk, rik, tangy og krydret. Saus er bastillen på under de siste øyeblikkene av matlaging, og mer kan legges etterpå. Tørr gni, også er felles på Kansas City stil grilling.


I St. Louis stil grilling er ribbeina flaggskip parabolen. Disse berømte Reservedeler ribbeina er en rack av ribber med chine bein og Blueberry Pie bein fjernet. De er tilberedt med en saus som er mindre vinegary, Tanger og tynnere enn på tvers av stat tilsvarende, nærmere, faktisk, til som tjenestegjorde i Memphis.


Om søt eller krydret, tørt eller vått, langsom tilberedes eller grillet over en åpen flamme, Grill er en av de forskjelligste av alle amerikanske mat, og til hvilke mange byer legge beslag. Hver har sin egen unike karakter, så får noen brød og crackers, eller noen cole slaw, eller selv bønner, (alle tradisjonelle Grill siden retter) og gi dem en sjanse.

No comments:

Post a Comment