Wednesday, February 29, 2012

Regionale kjøkkenet til India: Smaker East India

East India, har med en kompleks historie inkluderer lange perioder av europeisk kolonisering utviklet kulinariske tradisjoner som gjenspeiler århundrelange tradisjon og en rekke kulturelle påvirkninger. I tillegg til de ulike kulturene som har blitt assimilert inn i kjøkkenet til regionen, har geografien også påvirket utviklingen av kulinariske tradisjoner fra Øst-India, som har på klimaet.


Portugisisk og spansk oppdagelsesreisende først tok krydder av India til utbredt europeiske bruk på 1400- og 1500-tallet, inspirerende europeisk politisk og økonomisk kolonisering av området. Den berømte britiske Ostindiske kompani og det nederlandske Ostindiske kompani, begge etablert på 1600-tallet, ble selskaper laget spesielt for produksjon og salg av en rekke produkter fra regionen, inkludert krydder. Naturlig, som de innfødte befolkningsgrupper interaksjon med europeiske folkeslag, inkludert gjennom tvungen tjenesten i sine hjem, en europeisk innflytelse kom til påvirker forskjellige lokale rettene.


Kystområdene sikrer at sjømat er en viktig del av Østindere diett. Bredt utvalg av fisk serveres på mange måter. Naturligvis, området er godt kjent for delectable fisk karriretter, men sjømat serveres også steames og delikat krydret, stekt med krydder som tjene til å forbedre i stedet for å maske smaker, og brukes til å opprettet snacks og forretter som pakora, servert med chutneys og andre dipping sauser. Grunn av prominence av sjømat i kjøkkenet, og et klima bidrar til vekst av en rekke grønnsaker og frukt, så vel som de kulinariske påvirkninger av tidligere portugisiske og britisk kolonisering og muslimske befolkning, mat i East India har en tendens til å være av en lysere sortering. Krydder er brukt med en lysere hånd, foretrukket matlaging metoder er ofte av typen som forbedrer naturlige smaker og oppfordrer den subtile blanding av smaker, slike oppstuss Steking, dampende og kokende. En fuktig, regnfull klima gjør det mulig for produksjon av ris, som fungerer som en grunnleggende del av de fleste måltider.


I tillegg til savory fiskeretter, er Østindere kjøkken kjent over hele verden for kvaliteten på sine søtsaker, med mange av sine confections har dype røtter i hinduistiske kultur. Mange religiøse seremonier og feiringer har bestemt confections knyttet til seg, og inkluderer rituell tilbud av søtsaker guder og til fattige. Som med mange Østindere retter, pleier søtsaker i denne regionen å være mindre tett, lettere, noe som gjør dem en smule flere bedende til vestlige enn noen av de svært tung, ultra-sweet confections av andre regioner i India. I tillegg til candies og andre lignende dessert stil søtsaker, er regionen kjent for sin fine kaker, som har en utpreget europeisk innflytelse, som gjør preferanse for te som en drikke.


Østindere kjøkken har et tydelig tegn som setter det bortsett fra kokekunst i andre deler av India. Med kystområdene sjømat har gjort en stift og et klima gjort et utvalg av ferske matvarer som er lett tilgjengelig, kom en tendens mot La naturlig, frisk smaker av matvarer ta i fokus i kjøkkenet. Europeiske oppdagelsesreisende som var tiltrukket av østlige strendene bidratt sine egne kulinariske stil til regionen, som gjorde muslimske nybyggere, noe som resulterer i utrolig kombinasjonen av kulturer som opprettet den unike smaker av Østindere kjøkken.

No comments:

Post a Comment