Friday, February 10, 2012

Hvilke typer Gourmet kaffe

Siden det er første induksjon som verdens mest populære drikke, har kaffe gått gjennom mange endringer og oppgraderinger. Disse forbedringene tillate gourmet kaffe drinkers sjansen til å velge mellom mange forskjellige karakterer og smaker av kaffe. Enten du er en kaffe connoisseur, eller bare trenger din morgen plukke meg opp, er det ingenting å friste Gane som sier en varm krus av jevn gourmet kaffe!


Å fullt ut forstår en kopp varm gourmet flavored kaffe, bør du ta et minutt å informere deg selv med grunnleggende for gourmet kaffe. Kaffebønne er ikke egentlig en bønne; de er faktisk de frø av et kirsebær som finnes på en kaffe-treet. Det er et par forskjellige måter å trekke ut kornet, prosessen for våt og tørr prosessen. Hver prosess vil bringe om delte resultatet av fjerner alle av frukten fra frø.


Det finnes to typer kaffe: Arabica og Robusta. Robusta kaffe utgjør kaffe som har de fleste koffein, på billigste pris. Arabica (aka gourmet) kaffe er den beste karakteren av kaffe. Det has50% av koffein i Robusta og har den beste smaken. Dem som liker denne typen kaffe vil også fortelle deg at gourmet kaffe har en mye bedre lukt og mer ønskelig smaker enn Robusta.


Gourmet kaffe er tilgjengelig i mange av din favoritt smaker, inkludert: almond, amaretto, irsk crème, fransk vanilla, Swiss mocha, vanilje, sjokolade, mint, peppermint, gresskar spice og omtrent alt annet du kan forestille deg! I utgangspunktet, hvis det er noen smaken som du er delvis til, du vil kunne finne.


Det er gourmet flavored kaffe som er koffeinholdige og de som er decaffeinated. Hvis du har en følsom mage, kan du også finne gourmet kaffe som er lav i syre, noe som gjør det litt mer skånsom. Arabica kaffe, rangerer svært høyt blant de spesialitet kaffe Association of America, som stort sett angir kravene til alle gourmet kaffe drinker.


Mange kaffefasiliteter selskaper tilbyr en gourmet stil drikke, inkludert: Gevalia, Green Mountain, San Giorgio, San Francisco Bay, Kona og Javalution. Kaffebønner for gourmet tilbys i en rekke forskjellige serverer størrelser. De tilbys også til mange ulike priser, avhengig av dine personlige preferanser. Om denne typen kaffe kan være litt mer kostbar enn Robusta, er det det eneste valget for ekte kaffe-elskere!

No comments:

Post a Comment