Thursday, February 9, 2012

Hvordan organisere Christmas bakervarer uten går gal

Det er ingenting mer trøstende enn lukten av julekaker frisk ut av ovnen. Som en liten jente husker jeg ser ivrig mamma, som hun ville nøye fjerne varmt informasjonskapsel arkene fra ovnen. Jeg kunne ikke vente for å dekorere med den hjemmelagde frosting, kanel candies og multi-farget sprinkles som ville gjøre hver informasjonskapsel design levende.


De var forskjellige tider deretter. Mamma fungerte ikke utenfor hjemmet, og familien bor var ikke så hektisk som de er i dag. I dag, virker det som at det er en sint rush fra Halloween juledag og lite tid å bare nyte øyeblikk som er delt.


Du kan nyte moroa ganger av hjemmelagde ferie bakervarer ved å planlegge på forhånd. Julekaker gjøre deilig, gjennomtenkt gaver og er en flott måte å involvere barn i festlighetene.


Først, la oss se på kalenderen og begynne å planlegge med nok tid. Første er å bestemme Hvis du kommer til å bake ferie informasjonskapsler for hjem, for underholdende, eller hvis du skal være å gi dem som gaver og hvor mange. Tillat deg selv god tid å få ting sammen. Slutten av oktober er ikke for tidlig.


Neste, la oss bestemme hvor mange varianter av informasjonskapsler bake. Et utvalg er hyggelig, men for mange kan være overveldende. Jeg liker å bake tre til fire ulike typer informasjonskapsler. Denne måten, kan jeg gjøre større dough grupper på forhånd, og har fortsatt en fin skjerm.


Når du har bestemt deg for hvor mange forskjellige til du kommer til å bake, er den neste tingen å gjøre å plukke dine oppskrifter. Om du bruker din egen Christmas informasjonskapsel bok eller finne oppskrifter på nettet, kan du lage en kopi av hver slik at du kan holde dem alle sammen. Dette gjør det enklere enn å bla rundt fra ulike cookbooks og hjelper også å sikre at din kokebøker ikke få skitne, enten.


Nå er det tid til å samle ingrediens-listen. Finne ut hvor mange cookies du ønsker å få ut av hver oppskrift, og deretter justere din ingredienser tilsvarende. Gjøre en liste over alle ingredienser, slik at shopping, kan gjøres i én tur uten å glemme viktige elementer.


La oss vurdere oppskrifter for å se om det er noen dough som kan bli gjort og fryst på forhånd. Dette vil være en stor tid saver som senere på, du vil bare kunne avise dough og bake dekorere. Siden du har alle allerede handlet for ingrediensene, sette til side en time eller så å blande dough oppskrifter.


La oss få ut som kalenderen på nytt, og velg når skal satt til side for den faktiske bakervarer. Siden vi har allerede forberedt dough, alt vi trenger å gjøre er å organisere våre dekorasjoner. Det er best å bare gjøre én type informasjonskapsel om gangen, denne måten du ikke å gå frem og tilbake mellom informasjonskapsler.


Enten det er i løpet av uken eller i helgen, fjerner du av alt annet fra det dag bortsett fra din bakervarer. Denne måten, du er ikke rushed og kan bare nyte dagen. Hvis du vil være som involverer barn, er dette et godt tidspunkt å bare nyte svært spesiell øyeblikk sammen.


Disse spesielle ganger kommer en gang i året, og noen ganger når i en levetid. Christmas bakervarer er en minneverdig tradisjon som du kan starte med familien.

No comments:

Post a Comment