Saturday, February 18, 2012

Sjømat, og ti av dens helsemessige fordeler

Hvem sier at det er noe fishy på Fiskeoljer, skalldyr og andre seafoods når det gjelder helsemessige fordeler? Det er absolutt en fishy historie.


I dag, har folk begynt å innse betydningen av Aker seafoods i vårt kosthold. Forskjellige studier og forskning har vist at de beste kildene til god fett, vitaminer og mineraler for å fremme god helse, faktisk kan finnes på forskjellige seafoods. Den eneste ulempen er at det tok så mange år for de fleste å realisere de helsemessige fordelene av å ha seafoods i sin diett.


Så for de som fremdeles ikke forstår hvorfor folk flest er i sashimi og grillet tunfisk disse dager, bare fortsette å lese og jeg vil la deg for noen hemmelighet. Her er hvorfor:


1. Fisk er hjertet ditt beste venn!


Fiskene er undeniably, eksepsjonell lav-fett mat. Fett på fisk og Fiskeoljer er høy i Omega-3 fettsyrer. Disse er Flerumettet fettsyre som er kjent for å beskytte kroppen mot hjerte sykdommer. Disse såkalte "god fett" også aids i å senke Kolesterol, redusere blod clotting faktorer, økende fordelaktig avslapning i større arteries og blodkar, og redusere provoserende prosessen i blodkar.


2. Én visning av fisk to til tre ganger per uke holder unna leddgikt.


Det har vært kliniske forsøk har vist at en servering av fisk to til tre ganger i uka kan minske symptomene på leddgikt ved å slåss betennelse, redusere trøtthet og redusere morgen stivhet.


3. Noen varianter av Aker seafoods ble påvist for å styrke immunsystem.


Studier viste at enkelte varianter av fisk og shellfishes har svært høy antioksidantegenskaper E, bortsett fra e vitaminer, C, D og A. Disse antioksidanter øke immunsystem og også redusere risikoen for hjertesykdommer ved å redusere buildup av plaque i coronary arteries.


4. Seafoods i gravid kvinne diett gjøre smart og sunne barn!


Ifølge flere forskere, kan de Omega-3 fettsyrene som finnes i ulike typer fisk og skalldyr være veldig viktig under en ufødte barns utvikling i livmor. Det hjelper mye neural utvikling samt øye utvikling.


Det hadde også vært studier som viser hvordan disse livsviktige fettsyrer har en positiv effekt på oppmerksomhet underskudd/hyperaktivitet Disorder i barn.


Også, en sunn diett for barn med to til tre servings av fersk seafoods per uke kan definitivt øke deres evne til læring og forbedre deres helse i fremtiden.


5. Fettsyrer i fisk kan lindre symptomene på depresjon.


Omega-3 fettsyrene kan også lette tegnene på depressions i pasienter som ikke svarer på typisk anti-depressant medisiner.


Studier viste at deprimerte pasienter som hadde større mengde seafoods diett, spesielt fisk, hadde mulig lavere symptomer som tristhet, angst og sover problemer.


6. Skalldyr sikrer sunn hud og øyne.


Ulike varianter av skalldyr er rik på vitaminer og mineral, bortsett fra å være svært lavt i fett innhold. Derfor disse garanterer sunn hud og fremmer god eyesight fordi vitaminer inneholdt i skalldyr bistand dannelse og bruk av røde blod celler og muskler.


7. Barn som spiser fet fisk kan ha lavere risiko for å få astma.


Studier viste at barn som var i stand til å motta minst 300 mg fiskeolje en dag hadde gjennomgått merke forbedring av astma symptomer. Dette er fordi fisk oljer hjelpemiddel i å kontrollere næringen allergisk og miljømessige allergener i kroppen.


8. Fisk varmeovner har lavere risiko for å få kreft.


Omega 3-fettsyrer som er funnet i fisk er de viktigste komponentene som er ansvarlig for beskyttelse mot kreft. Faktisk hadde det vært rapporter at folk som spiser fisk regelmessig har lav risiko for kreft i munnen, halsen, magen, kolon, endetarm, bukspyttkjertel, lunge, bryst og prostatakreft.


9. Fete fisker er beste naturlige kilde av Vitamin D.


I områder som Nord-Amerika var folk ikke får nok Vitamin D, en viktig for sterkere bein næringsinnhold, å erstatte mat kan være vanskelig på grunn av mangel på vitamin d rik alternativer.


Men etter noen forsiktig studier fant de fleste nutritionist ut at fettstoffer fiskene er gode kilder for vitamin D. De sa at en servering av fete fisker en dag kan gi 90% av dagens anbefalte kosttilskudd krav for vitamin D.


10. Essensielle fettsyrer som er funnet i de fleste sjømat utvalg kan redusere utviklingen av Alzheimers sykdom.


Ulike rapporter har anbefalt at lang-kjeden Flerumettet fettsyre, spesielt de av omega-3-familien, kan faktisk sakte mentale nedgang og redusere selv utviklingen av Alzheimers sykdom hos eldre. Disse typer Flerumettet fettsyre er strukturelle komponenter av neural membraner og er knyttet til noen aspekter av nervøs vev-funksjoner.


Med disse typer fettsyrer i kroppen reduseres betennelser og proinflammatory stoffer i hjernen som Alzheimers sykdom, en type demens, er koblet.


Med alle disse levedyktig helsemessige fordeler av Aker seafoods, kan ingen noensinne lukter noe fishy når spise fisk og skalldyr. Aker seafoods er undeniably, bemerkelsesverdig skapninger marvelously laget bare for helsen til det!

No comments:

Post a Comment