Saturday, February 25, 2012

Sjømat - sunt alternativ

De fleste røde og hvite meats er svært fettstoffer og er ikke en sunn måte å spise. Sjømat gir derimot deg et flott alternativ for smaker. Når tilberedes på riktig måte kunne ikke du be om en bedre smaker måltid.


Sjømat kan kjøpes enten friske eller frosne. Ved å fryse det fersk sjømat kan det bli sendt over hele verden slik at alle kan ha muligheten til å nyte fersk sjømat som de ikke kanskje ellers kunne nyte.


Sjømat som ikke har blitt holdt på eller under 39 grader, er kanskje ikke sikker å spise, så hvis du ikke er sikker på om det er bra eller ikke, kaste den bort. Det er ikke verdt risikoen av får syk. Når du velger å kjøpe fersk sjømat pass og sjekk det ut grundig for å kontrollere at det er frisk. En ting å se etter er å sikre at ikke er bulging øynene, men du kan fjerne i stedet. Ikke godta fisk der gjellene er rosa, de bør alltid være i rød. En svært viktig faktum å huske er at selv om det er sjømat, og den ikke kan ha en fishy lukt til den. Hvis du oppdager noen av disse ting som er galt, ikke kjøp sjømaten.


Den beste og sikreste måten å lage mat frosset sjømat er mens det fortsatt er fryst. Du kan lage mat det av bakervarer sjømat i en ovn, eller matlaging det i en stekepanne. Den mest populære måten å lage mat sjømat er innpakket i folie, og plassert på en grill-grillen. Dette synes å gi deg den beste smaken som mulig. Du kan tøvær ut sjømat før matlaging det, men hvis du gjør dette, kontrollerer du at du koker det så raskt som mulig. Hvis du ikke koker alle sjømat som har vært Tint, kontrollerer du at du kaste bort noe som er igjen. Aldri kan hvis sjømat.


Fordi spise sjømat kan faktisk behandle noen sykdom og forhindre bestemte sykdommer, kan det bli vurdert en meget pent diett. Noen fisk inneholder omega-3 fettsyrer som hjelpe stoppe visse sykdom, og hjelpe om hjelp fra herding noen sykdom. De fleste alle sjømat er høy på protein og lavt i fett, med unntak av noen få, for eksempel ål.


Sjømat er koblet i å hjelpe forhindringen av Alzheimers sykdom, og for å hjelpe forhindringen av brystkreft. Kvinner i land som spiser mer sjømat enn rødt kjøtt har en lavere tendens av å kontrahere brystkreft av. Ved hjelp av fisken har olje også vært knyttet til å hindre noen sykdommer.


Det finnes en rekke sunn fordeler fra å spise en diett sjømat. Kamskjell og blåskjell legge sink og jern til kroppen. Sjømat inneholder også jod, som er bra for din thyroids. Å ha en sjømat diett er bare en smart og sunn ting å gjøre.

No comments:

Post a Comment