Monday, February 6, 2012

Støtte lokale smaker

I de siste 10 årene har amerikanere sett en boom i lokal matvaremarkeder og med god grunn. Mens amerikanere fortsetter å kjøpe mer hurtigmat, de forventer fortsatt perfekte ingredienser, og de finner dem.


Så hvorfor er de snu til deres lokale markeder mer? I et nøtteskall ønsker de, helsebringende produserer med gode smaken. Det er mange andre fordeler med å kjøpe lokale produkter, og det ville virke amerikanerne er nå begynnelsen hva deres lokale growers har å tilby.


FERSKERE
Omsorg for ferskere ingredienser? Lokalt dyrket elementer er vanligvis høstes 1 eller 2 dager før trykket i markedet, noe som gjør dem til betydelig ferskere deretter tradisjonelle butikken kjøpte ingredienser. For de folkene som er heldig nok til å leve på landsbygda, kan mange av din lokale råvarer være tilgjengelige på samme dag som de høstes. Produsere fløyet inn fra andre deler av landet eller verden er betydelig eldre gitt at i gjennomsnitt de reise 1500 miles å komme til din middag bordet. Disse produktene kan høstes før de er moden grunn av forsinkelsen i å få produktet på markedet. Gitt at produsere mister næringsstoffer raskt, er en nylig høstet beskjære foretrukket for sin modenhet alene.


SIKRERE
Lokal mat er ofte tryggere, også. Selv når det er ikke organisk dyrket, pleier småbruk å være mindre aggressiv enn storgårder fabrikken om bruk av kjemikalier. Mens bioteknologisk selskap har lenge vært eksperimenterer med genetisk endret produsere, små lokale bønder har ikke tilgang til disse frø, og de fleste ville ikke bruker dem selv om de har tilgang til disse frø. For disse forbrukere motsetning til å bruke genetisk endret produserer, lokalt vokst produsere vil tilby det beste produktet.


BYGGER FELLESSKAP
Når du går til et lokale marked kan du få en sjanse til å se grower og snakke med dem øye til øye. Du får se deres reaksjon når du spør dem hvis bruk-kjemikalier. Du får se hvor stolt de er deres hardt arbeid har produsert. Og du får se at lykke i deres øyne når du støtte deres gården med et kjøp. Anledningen til å møte growers i person går langt i å opprette en følelse av fellesskap og vedlikeholde tradisjon i tillegg til å støtte lokale growers økonomisk.


FORDELER åpen plass & lavere skatt DOLLAR utgifter
Som vi har blitt brutt opp i bekvemmeligheter av hjørne-kjøpmann, synes vi å ha glemt hvor verdifullt våre bønder er til våre lokalsamfunn. Hvis du vokste opp i et landlig område, har du sannsynligvis huske de enorme åpne plassen og maleriske landskap avlinger som er opprettet. Så lenge de mindre lokale gårder vil denne åpen plass ikke bygges inn næringseiendom. Hvorfor er dette viktig? Bortsett fra å opprettholde det vakre landskapet, det er også mest kostnadseffektive for regionen, støtter et renere miljø, og gir en stor grad ønskelig helligdom for dyreliv.


I gjennomsnitt nesten fire ganger så mye skatteinntekter er brukt på tjenester for et boligområde, og er brukt på tjenester for gårder, skogen eller åpen plass. For eksempel for hver $1 samlet i skatt fra et boligområde, er nesten nok 1,20 brukt på tjenester som støtter dette området. Derimot er bare $.34 brukt til å støtte landlig område for hver dollar som er samlet inn. Fordi gårder bidra mer skatt deretter krever de i tjenester, lokale bønder gjøre for et overskudd i skatteinntekter. I tillegg til den lavere kostnaden som er nødvendige for å støtte landsbygda, hjelpe de også for å feilfri 12-14% av CO2 som slippes ut av kjøretøyer og industri.


Ved å fortsette for å støtte lokale growers er i dag, du sikrer at de vil være rundt i morgen. Faktisk er mer ikke-kjeden grocers balanseført lokalt dyrket produkter. De må, det er hva forbrukerne er krevende.


Prøv å kjøpe lokale smaker. Du har ingenting å tape og så mye å vinne.

No comments:

Post a Comment