Friday, November 16, 2012

Bivirkninger forbundet med auberginer

Aubergine — som rødbeter, selleri, salat, reddik, spinat og collard og nepe greener, inneholder nitrater som konvertere naturlig til nitritt i magen, og deretter reagere med aminosyrer i proteiner til skjemaet nitrosaminer. Selv om noen av disse nitrosaminer er kjent eller mistenkt kreftfremkallende, presenterer denne naturlige kjemiske konverteringen ingen kjente problemer for en sunn voksen. Imidlertid, når disse nitrat-rike grønnsaker er kokt og tilbake for å stå ved romtemperatur, bakteriell enzym handling (og kanskje noen enzymer i planter) vil konvertere nitrater å bli nitritt på en mye raskere måte enn normalt. Disse higer nitritt matvarer kan deretter være farlig for unge spedbarn; flere tilfeller av "spinat forgiftning" har blitt rapportert blant barn som spiste kokt spinat som hadde blitt stående ved romtemperatur.


Monoamin oksidase (MAO) hemmere er legemidler som brukes som antidepressiva eller antihypertensiva. De hemmer handlingen av enzymer som bryter ned tyramine, et naturlig biprodukt av protein metabolisme, slik at det kan bli eliminert fra kroppen. Tyramine er et eksplisitte eller Amin, et kjemisk stoff som constricts blodkar og hever blodtrykket. Hvis du spiser en mat som er rik på tyramine mens du tar en MAO inhibitor, eksplisitte eller Amin kan ikke bli eliminert fra kroppen din, og resultatet kan bli en Hypertensiv krise (vedvarende forhøyet blodtrykk). Auberginer inneholde små mengder tyramine.


Karsinoid svulster (svulster som kan oppstå i vev av endokrine og gastrointestinale) skiller serotonin, som er utskilt i urinen. Testen for disse svulstene måler nivået av serotonin i urinen. Spise aubergine, som er rik på serotonin, i 72 timer før en test for en karsinoid svulst kan heve serotonin nivåer i urinen høy nok til å forårsake en false-positiv test resultere. (Andre frukt og grønnsaker som er rike på serotonin er bananer, tomater, plommer, ananas, avokado og valnøtter.)

No comments:

Post a Comment