Saturday, November 24, 2012

Historie Napa vin

"Napa" betyr et land med plenty. Denne delen av verden er full av elver, migrere fugler spesielt vannfugl og greeneries-dalen med masse wildcats, elg, svartbjørn og grizzlies. Men den mest verdifulle eiendelen i denne dalen er winegrapes.De tidlige besøkende som George Calvert funnet valley vin drue produktivitet dyktighet. Han tok initiativ til å høste vin druer i denne dalen i 1836.The andre viktigste pionerer av dette prosjektet var John patchett den første personen til å plante vingård kommersielt sammen med Hamilton Walker Crabb, som forsket med over 400 arter av drue.


Vin drue revolusjonen ble ytterligere gjennomført av Charles Krug som startet virksomheten winery i 1861 og ifølge statistikk det var nesten 150 vinprodusenter arbeider kommersielt av 1889.Some var tidligere vinprodusenter Schramsberg (grunnlagt i 1862), Beringer (1876) og Inglenook (1879).Som livet ikke er alltid seng av roser, den raske veksten av vinindustrien ansikt priser krasjproblem, og phylloxera - en nord-amerikanske arter av insekter ga et fantastisk slag til vinhandlere ved å angripe de brede områdene av vin drue.


Vin forbud og dens etter effekt:


Større trusselen står overfor Napa Valley vinen virksomheten i 1920, med lovfesting av forbudet. Alle var


Utsvevende av eiere og vinprodusenter byttet til andre virksomheter for neste 14 år. Noen overlevende vinprodusenter ble opererer på sakramentale vin produksjon. Som en helhet, ble vin markedet av Napa Valley dumpet ned. Med tilbaketrekning av forbudet i 1933, renessansen Napa vin startet med en tid med utvinning og etterfulgt av fantastiske veksten.


Tidlig vinhandlere i Napa Valley:


Napa Valley vin historie vitne til et annet vendepunkt i tidlig 1940; Når en gjeng vinhandlere møtes sammen for å dele sine egne konsepter på drue høsting og vin markedsføring under en vennlig atmosfære med litt god mat og vin. Denne gruppen etablert en sammenslutning av Napa Valley vinhandlere, en drivende handelskammer viet for fremming av Napa vin både i landet og i utlandet.


Napa vin Growers:


Drue dyrkere av Napa Valley var ikke så organisert før midten av-70's.Men ting ble endret i 1975 når Napa Valley dyrkere sluttet hendene med vinhandlere å nå det felles mål å fremme Napa vin over hele verden.


Veldedighet:


Et nytt ansikt Napa vin avslørt på tidlig 1980-tallet da Napa Valley auksjonen var første gang sponset i Meadowood resort. Siden da, dette vinmaker er brorskap-sponset Napa Valley vin og mat festival har blitt den mest vellykkede veldedighetsarrangement-vin. Deltakere fra ulike deler av verden som brukes til å komme her og feire fest. Mer enn 60 millioner dollar fond har blitt hevet til fordel for helse, sosiale saker og ungdom programmer.


Disse dager totalt 300 vinprodusenter opererer i Napa Valley, og både dyrkere og vinhandlere gjennomfører all den moderne teknologien som er blandet med eldgamle metoder.


Roller spilt av vinhandlere å gjøre Napa vin populære:


Vinhandlere er en lokal virksomhet gruppe med en effektiv deltakelse av mer enn 290 vinprodusenter, presentere arv av vinhandlere og drue growers - arbeider og frieriet for utvikling av denne vinproduserende regionen.


Vingårdene har vært en del av Napa Valley for over 160 år. De første vingårdene ble plantet i 1836, og Napa byen ble etablert i 1848, på den tiden var det 70.000 vingårder som forbedret for å 2,00,000 + av 1860.Wines fra Inglenook, Charles Krug, Beringer og andre fikk internasjonal berømmelse sent på 1800-tallet.


De opprinnelige aktivistene av Napa Valley vinmaker brorskap ofte kalt seg selv som en "mat-kjærlig og drikking samfunn". De setter deres fokus mer i gjestfrihet og markedsføringstjenester Napa vin over hele verden. Det gir Napa vin en unik ansikt over hele verden.


Problemer og trusler møtt av Napa vin:


I tillegg til phylloxera var angrep og forbud i 1929 det noen andre problemer ansikt av Napa vin bransjer; etter krig effekter på markedet. Den tiden industrien var kjører ut av hovedstaden, menneskelige ressurser og råvarer. Disse problemene var årsaken bak etableringen av vinhandlere association i 1943.


Offisielle målet av vinhandlere brorskap:


1. Forpliktelse til den fremtidige utviklingen av Napa Valley-land, vin og samfunn.


2. Tilby en felles og enhetlig stemme for å ivareta interessene til vinhandlere.


3. Møte utfordringer trusler mer aktivt og oppfinne nye ideer for å gjøre Napa vin populære.

No comments:

Post a Comment