Monday, November 12, 2012

Grønn te, og noen av dens fordeler

Tre til fem kopper av grønn te om dagen kan gjøre deg mye god.


Te, spesielt grønn te har lenge vært kjent for sine medisinske fordeler. Det hjelper fordøyelsen, øke stoffskiftet og selv menigheter av kreft og hjertesykdom.


Ifølge om er det gjæret eller ikke, kan te deles inn i tre typer:


grønn te-ikke gjæret
Oolong te-delvis gjæret
Black tea-gjæret


Mens foretrekker kanskje svart te eller oolong te, har grønn te mer sunne fordeler. Som det er tørket rett etter plukking, det holder de fleste av sine verdifulle polyfenoler mens sine fettere-svart te og oolong te miste det meste av deres i prosessen med gjæring. Grønn te har mye mer polyfenoler enn svart te eller oolong te. Hva er greia de polyfenoler ting, du kan lure på? De er kjent som kraftige antioksidanter, som fjerner frie radikaler fra kroppen. Frie radikaler i kroppens celler er svært dårlig. De svært ustabil og har en tendens til å reagere negativt med andre viktige molekyler som DNA, forårsaker feil og skade på cellular nivået. De produserer ødeleggelse som kan derfor bane vei for sykdommer som hjertesykdommer og kreft. Grønn te inneholder rik polyfenoler som spiller en aktiv rolle i å fjerne frie radikaler fra kroppen. Antioksidanter i te er også kjent for å forhindre dødsfall fra andre hjerteinfarkt ved å hjelpe blodårene slappe av, dermed blod kan strømme gjennom mer lett. Som et resultat, som kan bidra til å senke blodtrykket og redusere stress på hjertet. Studier viser grønn te drikker har 50% lavere risiko utvikle mage eller esophageal sammenlignet ikke grønn te drikker.


En siste fordel av grønn te drikking kan bidra til å miste noe vekt. Det har antatt noen av polyfenoler og koffein arbeidet sammen for å øke kroppens stoffskifte, dermed øke energien vår brenner systemet.


Hvor mye te skal vi drikke? Vanligvis er tre til fem kopper om dagen ganske nok for oss å få sin medisinske fordeler.


Skal vi ha en kopp te nå?

No comments:

Post a Comment