Thursday, November 15, 2012

Breadmaker oppskrifter

Når brød beslutningstakere først kom ut år tilbake følte folk at alt du kan bruke dem til var vanlig hvitt brød. Vel det er ikke engang close til å være sant lenger. Dusinvis av fantastiske oppskrifter er nå tilgjengelig for alle typer brød. Hva du finner er at ingrediensene du bruker i et brød maskin vil være litt annerledes enn hvis du var brødbaking normalt. Resultatene er like gode, men.


Nedenfor er et utvalg av oppskrifter som er veldig enkelt å gjøre, svært rimelig, og mest av alt, deilig sunn. De bare tar noen minutter å tilberede og resultatene vil gjøre alle glade. Så gå videre og prøve dem ut. Sprekk åpne din breadmaker og prøve en av disse gode oppskrifter.


Grunnleggende hvitt brød


1 1/4 kopper vann
2 ss pulverisert melk
2 Ss olje (l bruker vanligvis raps)
1 ts salt
3 1/4 kopper alle formål mel
1 1/4 TS gjær


Bare bruke den standard våte på bunnen tørr på toppen miksing prosessen. Dette er deilig med smør og honning mens det fortsatt varmt.


---
Korn & honning brød


3/4 kopp varmt vann
2 Ss honning (væske eller smeltet)
2 Ss olivenolje
1 ts salt
2 Ss sitronsaft
3 1/2 kopper hele hvetemel (blandet korn blomst er OK også)
1/2 kopp rullet havre
2 tsps granulert gjær


Sette salt i breadmaker først, og deretter legge alle andre ingrediensene unntatt gjær, havre og mel. Legg til havre og mel. Lage et lite hull på toppen av de tørre ingrediensene for gjær. Stek som vanlig.


---
Cheesy Buttermilk brød


Dette gir et fuktig og velsmakende brød. Det lagrer også veldig bra, men du vil sannsynligvis fullføre det før det enda saker!


1 og 1/8 kopper kjernemelk
1 ts salt
2 Ss sukker
75 kopp ekstra skarp chedder (revet)
3 kopper brød mel
1,5 tsps brød maskin gjær


Forberede som vanlig. Alle våte ingredienser først, deretter ost, så tørre ingredienser og gjær på toppen.


--------
Havre brød


Bruke naturlige valset havre. Bare sette dem i en gryte med kokende vann, og deretter la dem suge til de kjøle seg ned. Deretter legger de andre ingrediensene og fortsette som vanlig.


1 kopp rullet havre
11 fl.oz. vann
1/2 ts salt
3 Ss brunt sukker
2 Ss olivenolje
3 kopper mel
1 ts gjær


Bake brød er en fantastisk deilig måte å legge god ernæring til deg familien kostholdet. Prøv oppskrifter og legge noen smaken til dine måltider.

No comments:

Post a Comment