Sunday, November 18, 2012

Hvordan lages gelé bønner

En av spørsmålene som jeg hører hele tiden som en candy-produsent er "hvordan jelly beans lages?" Dette er et veldig viktig spørsmål, og en som har en solid plass i historien.


Alle jelly beans består av noen grunnleggende ingredienser. Disse ingrediensene inkluderer sukker, stivelse og mais sirup. Dette er baser som jelly beans er gjort, det er selvfølgelig andre ting som brukes til å smaken og fargen bønner, men ovenfor er hoveddelen av gelé-beans.http://www.youreaster.com/jellybeans/howarejellybeansmade/


Jelly beans er for det meste flavored av fruktjuicer, kunstig smakstilsetning, frukt pektin eller pulver. Smaken vil generelt samsvarer med fargen på bønner og fargene blir opprettet med fargestoffer.


Noen av gelé bønner som er produsert for dagens marked inneholder ikke fett og neste til ingen kalorier. Dette vil ha noen ingrediensen byttet ut for denne typen resultat. De er laget det samme, men med noen forskjellige ingredienser.


Det første skrittet til å gjøre jelly beans kommer opp med smaker. Hvis en candy-produsent ønsker å prøve noe nytt trenger de å få smaker utviklet og test markedsført. Dette er en nokså rett frem prosess som sikrer at jelly beans vil selge når de er laget og pakket.


Når det gjelder å gjøre midten av jelly bean kjøkken av fabrikken vil gjøre en candy sirup som vil forherde noe inn i chewy gelé sentrum. Sirup er opprettet over store kjeler og som ingrediensene er blandet sammen de vil smelte og bland til fullkommenhet. Når denne blandingen er den ideelle konsistensen smak og farge, hvis det er noen, vil bli lagt til den.


Det neste trinnet i jelly bean produksjonsprosess kalles stivelse avstøpning. Dette er en fascinerende prosess der lite inntrykk er presset inn i maisstivelse. Når jelly bønne formet inntrykk har vært gjort er de fylt med gelé center blandingen. De deretter flyttet langs en transportør til panorering stasjonen. Dette er stedet hvor jelly beans vil begynne å få deres coloring og ytre skall.


Den ytre godteri skallet av jelly beans er bygget opp gradvis. Det er mer enn ett godteri lag på utsiden av en gelé bønne. Når de fargede belegg er på plass det er på tide for gelé bønner kan pakkes, og på det punktet vi er på slutten av jelly bønne produksjon stien.

No comments:

Post a Comment