Thursday, November 8, 2012

Enkel gourmetkaffe

Det er en rekke land, som produserer kaffe og nye regioner konverterer sine avlinger til mektige bønne som våre behov for forskjellige smaker kaffe øker. Vi er også å legge mer eksotiske smakstilsetninger til vår kaffe. Det kommer ikke som noen overraskelse at antall kaffe butikker og butikker som selger kaffebønner og alle tilknyttede brukerutstyr skal kunne lage vår egen perfekt kaffe hjemme.


Kaffehus er et flott sted for oss å gå og slappe av med venner og familie over en vellaget kopp kaffe. Vi overser ofte hvor mye innsats har blitt lagt inn i vår drikke av kaffetrakter som steker bønner, sliper dem og bruker deretter et eksakt antall som er nødvendig for å brygge en tilfredsstillende kopp kaffe for oss. Det finnes en rekke teknikker som er involvert i å lage en kopp kaffe, og mange av oss er glade for å la noen andre å gjøre det for oss. Utstyret som brukes er bare del av historien; du trenger også å øve med ulike mengder av kaffe og vann til den når din optimal styrke.


Vi er nesten overveldet av den enorme utvalget av typer kaffe som er tilgjengelige. Ikke bare smaker kaffen forskjellig avhengig av landet og regionen at bønner ble dyrket i, men også fra år til år. Dette er på grunn av endringer i været fra en kaffe voksende sesongen til en annen.


Hvis du går til en spesialist kaffebar er du sannsynlig å bli konfrontert med et stort utvalg av aromaer som du kan legge til din kaffe å gjøre det enda mer til din smak.


Styrke og bitterhet av kaffe kan justeres ved å bruke ulike mengder vann og kaffe, legge til søtstoffer og melk samt legge melk. Et tips for å senke bitterhet nivået er å aldri bruke kokende vann som dette scalds kaffe og gir den en bitter smak. Bruk alltid vann som er like under koking temperatur når du gjør din kaffe.


Alle har sin egen mening om hva som gjør den perfekte koppen kaffe, men vil du finne din egen teknikk gjennom prøving og feiling.

No comments:

Post a Comment