Saturday, November 10, 2012

Matlaging en kolesterol-Free fest

Når det gjelder å senke sitt kolesterol nivåer, er det et must at en endrer hans eller hennes spise livsstil. Kolesterol buildup i kroppen er faktisk forårsaket ved å spise altfor mye av syndig typer mat som behandlet kjøtt, stekt mat, sukker rik mat og drikke som sjokolade (selv om mørk sjokolade, den bitre typen er faktisk bevist til å bidra til å redusere sitt kolesterol nivåer) og brus.


1. Eliminere katalysator faktorer


Det er også viktig å merke seg at folk som har dårlig livsstil vaner er vanlige mål for å ha utrolig høyt kolesterol nivåer. Røyking og drikking er den vanlige vices som mennesker, ikke bare de som lider av høyt kolesterol nivåer, bør fjerne en gang for alle fra deres systemer.


2. Cooking med ingen kolesterol i tankene


-Når du kjøper korn eller microwavable pre-pakket mat som t.v. middager titt på etikettene på siden av boksen for å sikre at du ikke kommer til å ta i overflødige kalorier og fett
-Å være klar over hva du tar på er det første trinnet i å senke høyt kolesterol
-Unngå restauraunts og fast food steder som tilbyr alt du kan spise måltider eller utrolig enorme måltider
-Serverer størrelse oppført på emballasjen er noen ganger misvisende - servering størrelse er ikke alltid den totale størrelsen av pakken, er det ofte en halv eller enda mindre


3. Vet hvordan å lese mat etiketter


Mat etiketter er delt i to deler - den øverste halvdelen omhandler aspekter av mat bør du begrense, for eksempel totale fett, kolesterol, natrium, karbohydrater og protein. Bunnen er en oppsummering av de du trenger, for eksempel vitaminer, jern, etc.


Det er faktisk ganske vanskelig å forstå hva de fleste mat etiketter mener, på en måte som de er ganske lure. Du tror kanskje at du spiser sunt når i virkeligheten du uvitende tar i kolesterol, fett og kalorier i reduserte nivåer. Her er en liste over noen av påstander om at vi kan ofte finne på våre mat som emballerer i henhold til mat og narkotika myndighet-


-Kalori-fri-


Dette produktet har færre kalorier per porsjon (rundt 5 kalorier mindre) enn det ledende varemerket. Det betyr ikke at produktet inneholder ingen kalorier.


Lav-natrium-


Dette produktet inneholder mindre enn 140 mg av salt per servering av mat.


Lav-kalori-


Maten er faktisk mindre enn 40 kalorier per porsjon.


Lav-kolesterol-


Mindre enn 20 mg av kolesterol i tillegg til bare 2 gram fett per servering av mat


-Redusert-


25 prosent mindre av hva helsepersonell angir for næringsstoffer samt kalorier av et vanlig mat produkt av samme type

No comments:

Post a Comment