Thursday, November 29, 2012

Praktiske Tips For å kjøpe grønn te

Grønn te er regnet som den "sanne" te som har gjennomgått minimal oksidasjon under behandlingen. Eksperter mener at hemmeligheten av grønn te er det faktum at det er rik på catechin polyfenoler som epigallocatechin gallate eller EGCG; Dette er en kraftig antioksidant som hemmer veksten av kreftceller og dreper kreftceller uten å skade sunt kroppens vev og mener også at kjemiske forbindelser i grønn te er effektive i å senke LDL kolesterol nivåer, i tillegg til å hemme unormal dannelsen av blodpropper.


Grønn te kan være nyttig som en glukose regulator, betyr det bremser veksten i blod sukker etter et måltid. Den gjør dette ved å bremse handlingen av en bestemt fordøyelseskanal enzym som heter amylase. Dette enzymet er sentral i nedbryting av stivelse (karbohydrater), som kan forårsake blod sukker nivåer til å sveve etter et måltid. Dette er ganske spennende ting--sammen med krom, og muligens en vanadyl supplement, grønn te kan være det manglende bindeleddet i riktig glukose management.


Det er et spesielt utvalg av te som gir mange fordeler mer enn noen annen variasjon. For at du har den beste koppen grønn te, er her noen tips på å kjøpe grønn te:


1. Kjøp i isolasjon. Dette er den beste ruten å gå hvis du har sikkert bundet et resultat for å en en bestemt ingrediens.


2. Kjøp en trendy fettforbrenner som inneholder en god mengde grønn te i sin formulering. Som inneholder en solid dose av grønn te er Xenadrine EFX. Det finnes også mange andre produkter som har det samme innholdet også. Pass på å se på innholdet av produktet før du kjøper den. Sørg for at den har innhold som vil være i stand til å holde deg sunn og frisk.


3. Drikke grønn te er mer tilrådelig i stedet for å drikke kaffe eller noe slag av te. Du trenger ikke å bruke masse penger for å få disse tingene i systemet. Kaffe bringer hypertensjon og infiserer visse kjertler i systemet. Det anbefales også av noen leger til inntak grønn te i stedet for kaffe.


Bortsett fra tips om kjøp grønn te jeg tror det rimelig å si at de beste grønn te kommer fra Kina, har tross alt de produsert te i hundrevis av år. Grønn te er laget for massene. Noen av de beste grønn te i Kina er krutt, unge Hyson, Chunmee - utmerket te og økonomisk, Lung Ching - en stor favoritt rundt om i verden med god grunn, det sjarmerende lille snegl som blad av Bi Lo Chun er en som er stadig tjeneste i USA og de andre mindre grønn te kjent som vi har vært heldig nok til å få er Huang Shan Mao FengTianmu Qing Ding, og Tianmu Yunding - alle sterkt anbefalt.


Du bør begynne å kjøpe din greens snart etter våren innhøsting i mai og juni. Plasser dem i lufttette beholdere, og de vil vare måneder uten å bryte. Heldigvis for oss, vil så langt fra Kina, legge litt mer grønn te hjelpe når tid kommer at vi får litt eldre og mer trenger en ren regning av helse.

No comments:

Post a Comment