Friday, November 23, 2012

Hva du skal spise for å øke Memory

Å være klar over den ernæringsmessige verdien av maten vi spiser er åpenbart viktig til en sunn kropp. Spise den rette kombinasjonen av karbohydrater, proteiner og sunt fett fungerer mot å holde sterke muskler og organer som fungerer på den måte naturen ment.


Våre sinn er ikke annerledes og spise mat som er rik på visse næringsstoffer kan hjelpe lindre hjernen tåke og øke våre minner tilbake til stedet de var da vi var yngre. Det virker bare naturlig at siden de fleste av kroppen vår er drevet av den sunneste av mat, mate våre sinn det samme måte følger dress.


Det har vært omfattende forskning gjort på å studere virkningene av visse mineraler og vitaminer i forhold til hjernefunksjon. Det er sunn fornuft at sukker selv om en midlertidig stimulerende raskt mister sin glans, og selv om vi kanskje føler veldig levende og i live etter å ha spist en candy bar, innen en time eller to kroppen vår har blitt svak og mindre responsiv. Våre sinn, og derfor våre minner ville føle det samme høye og krasje lavt hvis matet en diett av søtsaker.


Spise fornuftig er viktig for å øke din hukommelse. Mat som er rik på antioksidanter er sagt å arbeide i å hjelpe minnefunksjon. Fordelene med antioksidanter er ofte knyttet til bekjempelse av kreft og spille en positiv rolle i visse sykdommer av hjertet. Med kunnskap som de også jobber mot bedre hukommelse-funksjonen, virker det nå naturlig å ha dem som et fast innslag i det daglige kostholdet. Noen eksempler på matvarer som er lett tilgjengelig som er høy i antioksidanter inkluderer gulrøtter og visse typer nøtter. Grønn te er også en utmerket kilde til antioksidanter og dens fordeler nå godt utover øke minnet.


Et annet produkt som hjelper med minnefunksjon er soya. Spise mat som tofu vil gi fordeler som hjelper forbedre minne. En annen stor kilde av soya er soya melker som er tilgjengelige i de fleste matmarkeder. Mange er smaksatt og smaken selv om ikke akkurat det samme som kumelk er ansett som appellerer til mange mennesker. Soya tilbyr også mange andre fordeler til kroppen og å vite at det kan hjelpe med å forsterke din hukommelse er god stimulering for prøver den og muligens gjør det en fast del av kostholdet.


De fleste som bruker olje i noen form for matlaging og hvis å velge en bestemt type olje kan øke din hukommelse det synes fornuftig å innlemme det i din daglige matlaging. Olivenolje er et sunt valg for mange grunner, inkludert dens virkning på minnefunksjon. Bruke den til å lage mat eller innen salat dressing er en sunn måte å arbeide mot å ha mindre hjernen skydekke og forbedret minnebruk klarhet. Det er et nytt skritt mot følelsen sikker på at du gjør alt du kan for å sikre at minne-opphold skarp.


Justere sin diett for å balansere effekten av hukommelsestap synes en perfekt løsning. Med bare en liten endring i forbruket av visse matvarer kan noen føler som om de er ikke bare spise sunnere, men også å forbedre deres hukommelse.

No comments:

Post a Comment