Tuesday, November 6, 2012

Sunn frokostmat

Det er alltid omgitt av dum unnskyldning av mangel på tid. Og fortsatt benekter ingen det faktum at "breakfast" er det viktigste måltidet av dagen.


Hvorfor slike oppstyret om dette tidlig morgen måltidet? Vel, for startere, kommer dette måltidet etter en pause på 8-10 timer; derav vil ditt blod sukker nivå være lav. Siden kroppen din har gått med ut mat for så lenge, det er behov for næring å kick-starte sin dag. Derfor anses "breakfast" å være en viktig og avgjørende måltid av dagen.


Frokost fordeler begge, unge og gamle. Det er nøkkelen til å hoppe starte din muskler og dagen. Folk som spiser frokost (sunn) daglig er mer sannsynlig å


-Forbruker mer vitaminer, mineraler og mindre av fett og kolesterol.
-Økt styrke og utholdenhet.
-Bedre konsentrasjon og produktivitet hele dagen lang.
-Kontroll over vekt
-Lav kolesterol = ingen risiko eller liten risiko for hjertesykdom


Barn som spiser frokost er sannsynlig å ha bedre konsentrasjon, problemløsning ferdigheter og øye-hånd koordinasjon. De vil være flyalarm, kreativ og mindre sannsynlighet for å gå glipp av dager av skolen.


Hvis du tror at du hopper over dette måltidet, vil hjelpe deg å miste vekt, tro om igjen. Ved å sende over dette måltidet, vil kroppen din gå i sult-modus og gjøre deg begjærer for snacks spesielt søtsaker. Impulsiv snacking på usunne matvarer kan føre til vektøkning. Så du motiv for forblir å miste vekt ved å hoppe over frokost unachieved.


Prøv å velge sunn mat fra minst to matvaregrupper hver morgen


-Frukt og grønnsaker
-Korn
-Meieri
-Proteiner


Et glass ren fruktsaft, bananer, yoghurt, lav-kalori müsli med semi skummet eller skummet melk, frisk fruktsalat med par skjeer lav fett yoghurt, frisk og rå grønnsaker, blandet med smaksstoffer yoghurt, et stykke toast eller vanlig brød med egg, kokt eller posjert er noen av alternativene for frokost. Barn kan nyte en Smoothie med deres favoritt frukt; legge til dash av yoghurt eller honning å gjøre det mer deilig.


Hvis du ser frem til å spise ulike typer sunn mat til frokost, er du mindre som å hoppe over dette måltidet. Hvis tid er din hinder, tenke pakking frokost eller spise på den 'løpe', dens bedre enn å hoppe over det helt.

No comments:

Post a Comment