Thursday, November 22, 2012

Hva du trenger å vite om vann

Hva gjør opp 70-80% av planeten vår? Vann. Hva gjør opp 70-80% av kroppen vår? Det stemmer, vann.


Vann er det eneste viktigste næringsstoffet du vil gi kroppen din bortsett fra oksygen. Vann forynger oss og bærer viktige næringsstoffer all round kroppen der det trengs. Vann plukker opp alle matrester, avfall og avfall at cellene kaste av i lymfesystemet og transportere dem ut av kroppen via kanalene for eliminering.


Så når du drikke mer vann har dobbel kombinasjonen av fôring kroppen din og tømme du av alle avfallsprodukter som var bygd opp i systemet.


Hjernen din trenger vann, og mye av den. Uten vann, vil hjernen din operere utslitt, trett og svak. Vann er den ultimate gaven å gi deg selv å tenke med klarhet. I tillegg vann fungerer som en slags sunn smøremiddel moistening vev og ledd.


Når du drikker, ønsker du å unngå vann fra springen. Vann fra springen er mer som en blendende miks av kjemikalier. Den inneholder fluor, klor, og mange andre. Mengden av kjemikalier i vann vil fylle opp bøker - det er mer som et kjemisk suppe. Bevis på at fluor er giftig er så overveldende at det er skjøvet til å bli utestengt i mange land av Handlingsgrupper.


Tørst mekanismen når har blitt deaktivert for en lengre periode er ofte forvekslet med sult. Som du drikke mer vann tilbake din tørst mekanisme til sin naturlige tilstand. Ikke bare vil du begynne å føle tørst når du trenger vann igjen, men appetitten reduseres.


Dette bringer oss til den neste store tingen som du må forstå om vann. Hvis jeg ba deg om forskjellen mellom uorganiske og organiske mineraler, sjansene er du ikke kunne fortelle meg, ikke sant? Vel la oss kort forklare forskjellen. Det er en enkel forskjell. Organisk mineraler kommer fra planter; uorganiske mineraler kommer fra steiner og vulkanske kilder. Organisk mineraler kan brytes ned av kroppen. Uorganiske mineraler som ikke brukes av kroppen og lagres til egnet vann kan komme og ta dem. Organisk mineraler kan brytes av kroppen, mens uorganiske kan ikke. En er avledet fra naturlige planteliv; en er avledet fra steiner, registreringer og små biter av grus. Hvilken er mer fornuftig å bruke?


Det er bedre å få din plante mineraler gjennom maten du spiser i stedet for uorganiske skjemaet i vann. Flaskevann er ofte tatt, testet og funnet for å ha bakterier og svært ofte er ikke rangert mye bedre enn vann fra springen.


Vil du vite det beste vannet for å bruke? Beste vannet du bruker er det samme vannet du bruker i din jern. Reneste vannet i verden er destillert vann. Det er like ren som regnvann bør være hvis vår atmosfære ikke var forurenset.


Hvis du ennå ikke hørt at 70% av verdens befolkning er dehydrated - vil du snart, som UN-Trykk for å få riktig vannforsyning til mennesker i den tredje verden.


Den nest beste metoden for filtrering er en type filtrering kalt "omvendt osmose". Standard benk toppen filteret er dessverre ikke nok.


De fleste av ekle forurensninger i vannet vårt simpelthen har ikke en smak. Noen mennesker føler det er en sak av ut av syne, ute av sinn. Dette kan fungere for ting som folk tror, men når det kommer til kroppen din, livet til dine barn, helsen til de du bryr deg om og linjen mellom får kreft overlevende det er langt mindre enn akseptabel.


Muligheten for energi, vitalitet, for en livskvalitet er bare kjent til noen få utvalgte som velger å heve sine standarder og iverksette tiltak for å bruke det de vet. Nye funn blir gjort hele tiden som ny forskning som kommer ut av USA, ut av Tyskland, og ut av Australia og andre land. Hvordan gjelder dette for meg kan du spørre? Vel, kan disse forurensningene drepe deg. Er dette en grunn til å bli opprørt? Nei, det er bare en handling signal å handle smartere.


Det beste er når du drikker absolutt rent destillert vann, det er så mye lettere å drikke. Det er så lett å oversvømme forfriskende kroppen din med renhet som vil skylle ut kjemikalier, tømme ut lymfesystemet og bidrar til å utvise overflødig vekt i kroppen. Destillert vann er så lett å drikke og bli absorbert av kroppen din uten å skylle ut de andre ekkel først at mange folk rapport som var sliter med å drikke en halv liter vann om dagen, nå drikker 4 liter om dagen og opp, med letthet! Hvis du ikke får destillert vann, omvendt osmose filtrert eller tabellen vann er det neste beste alternativet.


Mange mennesker i tredje verdenland har ikke tilgang til en ren vannforsyning. Vi i utviklede land har for tiden nesten ubegrenset tilgang til rent vann. Mitt forslag til deg er å bruke den!

No comments:

Post a Comment