Monday, November 5, 2012

Det Best hakke For hjem kaffetraktere

Kaffe om morgenen. Kaffe på kontoret. Kaffe om ettermiddagen eller etter middag. Kaffe forbruk er et ritual av enorme proporsjoner, og som har feed behovet for stadig raskere og mer effektiv måte å gjøre kaffen.


Kaffe beslutningstakere har utviklet seg som alt annet, i verden av teknologi. En enkelt filter over en kjele med dampende vann er gamle historie. I kaffemaskiner finner vi i dag gjøre alt og gjøre det bedre enn noen gang før.


Hvordan tar du din kaffe?


Det er så mange nye typer kaffe og måter å ta det at du nesten trenger en engelsk kaffe ordlisten for å tolke for deg på kaffebaren. Enda mer avslørende er det faktum at mange mennesker ønsker å ha disse eksotiske mikser og brygger i sine egne hjem å glede seg over enhver tid på døgnet.


Hjem kaffetraktere gjør ikke bare vanlig kaffe. Det er Espresso Maker maskin og Cappuccino Maker som gjør hva man kunne bare finne på en fin restaurant et tiår eller to siden. Nå disse maskinene hjemme kan maler ferske kaffebønner inn perfekt oppskriften og dispensere den perfekte koppen.


Maskiner bak galskapen


Kaffe beslutningstakere er maskiner av fine håndverk og teknologiske underverk alle blandet inn i en. Bygge-inne vinkelsliperen for eksempel kan du ha en nymalt kopp som er sterk og smaksrike uten å måtte male det kjøpmann lager eller spesialitet butikken. Hver kopp har sin egen nymalt bønner. Bunn er slike produsent av kombinasjon kaffetrakter.


Espresso maskin eller cappuccino maker kan legge til melk på akkurat rett tid og temperatur slik kunsten å gjøre det selv er lett å mestre. (Gjestene trenger aldri vet du ikke finne det ut på egen hånd.)


Dagens kjøkken er gjengitt nesten foreldet hvis den ikke inneholder en av de nyeste kaffe beslutningstakere. Single kopp kaffe maker er en voksende trend som folk prøver å kutte ned på koffein. Enkelt kopp-maker er også ideell hvis det er bare én kaffe drikker i huset, eller hvis du vanligvis ta din kaffe på kontoret.


La oss snakke bønner


Del av det som gjør en god kopp kaffe er bønner. Den andre delen er hvor godt kaffetrakteren nøyaktig kan blande den perfekte balansen mellom vann og kaffegrut. De fleste av verdens kaffe dyrkes i et belte bestående av en latitude rundt Sentral-Amerika og rundt kloden gjennom Afrika og Asia. Det er dette klimaet som gir bønner de rette forholdene og perfekt vekstsesongen så bønner kan bli naturlig brakt til modenhet.


Det neste trinnet er steking av bønner. Metodene varierer, men målet er det samme. Ideen er å steke bønner til punktet de er den mest flavourful og aromatiske.


Av alle drinker å komme og gå, kaffe forblir internasjonalt nøytral og har bevist en stift av hjem verden over i generasjoner. Den eneste forskjellen er i hvordan bare og dyktig det er laget. I kaffemaskiner bak bønner har tatt kaffe gjør til en kunstform.

No comments:

Post a Comment