Wednesday, November 21, 2012

Bruke Grill røykere For ekstra smaken og ømhet

Grill røykere legge en lekker smokey smaken at på samme tid gjør mat fuktig og anbud hver gang. Langsom matlaging prosessen med å bruke Grill røykere er perfekt for fisk, kjøtt, grønnsaker eller pølser. Men de fleste Grill-røykere er beregnet for små grillfester bare.


1. Grunnleggende om Grill røykere


Byggingen av en grill-røyker er i utgangspunktet det samme som en standard grill. Men med en grill-røyker closeable lokket er utformet for å fange i røyk å koke maten. Grill-røykere er enten direkte eller i direkte. Direkte Grill-røyker er i utgangspunktet en enhet med en closeable lokk og aromatiske flis er kombinert med trekull. Røyken produsert av chips og trekull tilbereder maten plassert med i røyker. Dette gir den unike smaken til maten. I direkte Grill røykere er lik for direkte Grill-røyker med en enkelt enhet og lukkes lokk, dette er grill-enhet. Men i direkte Grill røyker har en annen beholder, røyker enheten, som holder woodchips og trekull. Røyken går over i grillen enhet og gir smaken til grillen.


Grill røykere kan enten være elektrisk eller gass og kan bruke ekte tre eller kullstift for røyking. Begge typer Grill røykere kan brukes for privat bruk og kommersiell innstillinger. Samtidig finnes det tabellen topp Grill røykerne som er flyttbar. Avhengig av ferdighetsnivå for brukeren finnes det flere typer Grill røykere å velge mellom.


2. Vann Grill røykere for nybegynnere


-Ideell for nybegynnere
-Loddrett type Grill røyker
-Har en bolle med vann ligger mellom base og matlaging stativer
-Genererer fuktighet i hele matlaging prosessen
-Relativt billig
-Flott måte å komme i gang i Grill røyking
-Svært vanskelig å regulere varme


3. Elektrisk Grill røykere


Ved siden av vannet er Grill røykere elektrisk type-røykere. Disse modellene er dyrere sammenlignet med vann røykerne og dermed produsere better-smoked mat. En av perks av bruker en elektrisk røyker er at det er ikke nødvendig å tenne bål.


Men mange tradisjonalistisk røykere ville misliker denne funksjonen i den elektriske røyker. Elektrisk Grill-røyker sørger for problemfri matlaging, slik at kokken å tilbringe mer tid med gjestene i stedet for å har en tendens til brannen. Det involverer også mindre omsorg og vedlikehold sammenlignet med tradisjonelle barbecue røykere.


4. Trekull eller Logg Grill røyker


Trekull eller log brenning Grill røykere er neste trinn å elektrisk Grill-røykere. Denne typen Grill røykere er forbeholdt de virkelig dyktig røyker som setter pris på den fine smaken av kvalitet-røkt mat. Smaken av mat som er røkt i kull eller log brenning Grill røykere er virkelig savored med hver bite. Trekull eller log brenning Grill røykere er større og i forhold tyngre til vann eller elektrisk Grill røykere. Denne typen røykere er utstyrt med håndtaket-barene og hjul gjør det rimelig enkelt transport. På samme tid kull eller log brenning Grill røykere har kontroller for termisk regulering og røyk generasjon gir flere valg for matlaging.


5. Maitenance-Tips


Opprettholde en grill-røyker krever ikke mye innsats. For de fleste merker av Grill røykere selges i markedet i dag, er det viktig å fyre opp enheten, og la det brenne på den høyeste varmen i ca en time. Denne prosessen kalles innbrenning metoden vil drepe alle mulig smitte som allerede er tilstede i enheten selv før det blir brukt for matlaging. Innledende røyking prosessen vil i praksis gir en beskyttende å dekke for Grill-røyker.


6. Sikkerhetstips


Når du bruker en grill-røyker pass på at det er tilstrekkelig ventilasjon i området der enheten er plassert. Dette vil forhindre røyk fra choking familie og venner. Det vil også begrense sjansene for en opphopning av farlig giftstoffer forårsaket av overdreven røyk.

No comments:

Post a Comment