Wednesday, November 28, 2012

Hvordan du kan nyte en god kopp gourmetkaffe

Er du lei av livet ditt regelmessige Joe og regelmessige Joe kopp kaffe du starter dagen med? Er det på tide å belønne deg selv med noe annet. Hvorfor ikke sprite opp din morgen ritual med rik gourmetkaffe kopp.


Ordboka definerer gourmetmat som dette, "gourmetmat er det som er av høyeste kvalitet, perfekt forberedt og kunstnerisk presentert. Hvis du vil ha den høyeste kvalitetsmat du går til en topp hakk restaurant, men hvis du vil de høyeste kvalitetskaffe, kan du gjøre som hjemme selv. Det gourmet måltidet er sannsynligvis kommer til å bo på restaurant med mindre du inviterer en kokk men gourmetkaffe kan gjøres i komforten av ditt eget hjem med bare litt øvelse.


Gourmetkaffe er dyrere enn si, supermarked merker, men smaken er også mye rikere. Med mindre penger er ikke objekt, hvorfor ikke lagre gourmet kopp kaffe for helgene. Gjør det en slutten av uke tradisjonen. Stick med supermarked-kaffe for når du er rushing av for å arbeide.


For å gjøre ditt eget gourmetkaffe starte med bønner. Gourmet kaffebønner kan bli kjøpt av pund, og det finnes mange varianter å velge mellom. Noen av de mest populære gourmet bønnene inkluderer Kona, Jamaican Blue Mountain og Sumatra typer.


Kaffebønner er lik for vin i at de navnet bønner etter regionen. I verden av vin har du de populære Sonoma vinene som kommer fra Sonoma Valley i California. Tilsvarende ville være Kona bønner som kommer fra Kona, Hawaii i verden av kaffe.


Kona kaffebønner er dyrket i vulkanske jordsmonn og det milde klimaet tropisk Kona kaffe beltet på vestsiden av den store øya Hawaii. Det har en fantastisk full, rik og glatt smak med liten eller ingen bitter etter smak. Være sikker på at du kjøper Kona bønner og ikke en Kona blanding. En Kona blanding kan lovlig bli merket som Kona med så lite som 10% av faktiske Kona bønner i den.


Neste må du grind dine bønner. Kaffe begynner å miste det er smaken når det blir utsatt for luft. Så du vil å male akkurat nok til å gjøre din ønsket beløp. Lagre noen leftover sliper i en lufttett beholder. Du vil ønske å slipe du kaffebønner som er veldig fin, men pulverisere ikke dem til støv. Hvis du over male dem varme og friksjon vil fordampe oljer som gir kaffen er det distinkte smaken.


Når var siste gang du renset din kaffetrakter? En ren kaffetrakter gjør en betydelig forskjell i hvordan kaffen smaker. Minst en gang i måneden hell en blanding av halv eddik og halvparten vann i din kaffetrakter. La blandingen kjøre gjennom full brygge prosessen. Gjenta prosessen igjen med bare vann denne gangen å rense den. Gjøre dette en gang hvis en lukt av eddik er fortsatt til stede.


Nå er du arbeid er gjort, og det er tid for kaffetrakter å trekker det er vekt. Bruke ren filtrert vann og fylle kaffetrakter til ønsket nivå. Bruke ca 6 gram vann for hver 2 heaping spiseskjeer med kaffe. Slå den og henge mens det brygger. Du vil være der for å nyte herlig aroma.


Everyday kaffe er perfekt for hverdagen. Men hver gang en stund bør du unne deg til noe spesielt. Og hva bedre måte for å starte en spesiell enn det med en spesiell kopp kaffe. Gourmetkaffe kan virkelig jazz opp dagen din.

No comments:

Post a Comment