Monday, December 24, 2012

7 Helsemessige fordelene av grønn te

Vil du forbedre din helse på overraskende måter? Drikk grønn te.


Dette drikke er brukt i tusenvis av år av kinesiske. Det har vist seg i århundrer som verdig til å bli inkludert i vårt kosthold for sin helse egenskaper.


Ikke bare har denne drinken vært godkjent i det uendelige, men moderne vitenskap har også oppdaget forbausende fakta om hva det kan være i stand til å gjøre for helsen.


Det er mye mer fordeler å drikke grønn te enn er listet nedenfor, men her er sju:


1. Drikke det for å hjelpe kaste ekstra pounds.


En studie publisert av American Journal of Clinical Nutrition i November 1999, er oppmuntrende. Det viser at denne drinken kan gjøre folk til å brenne mer kalorier.


2. Denne gamle brygge kan hjelpe bekjempe tegn på aldring.


Det er fordi den inneholder store mengder av vitamin E og C som er antioksidanter. Antioksidanter har rykte for å være i stand til å bekjempe frie radikaler som skader celler. Kreft, hjerteinfarkt og diabetes kan skyldes skadede cellemembraner.


I April 1999 avslørte forskere ved Case Western Reserve University i Cleveland at grønn te kan lindre symptomene på revmatoid artritt.


3. Denne drinken kan hjelpe astma lider.


Fordi den inneholder teofyllin (en muskel relaxant), kan det hjelpe musklene rundt bronchial rør å slappe av. Dette hjelper astma lider å puste med mindre begrensning.


4. Grønn te kan bidra til å senke blodtrykket.


Høyt blodtrykk gjør deg mottakelig for hjerteinfarkt og hjerneslag. Denne gamle brygge kan også holde blod clots fra forming.


5. Grønn te har blitt rapportert å hjelpe i kampen mot kreft.


Leger fra prestisjetunge Mayo klinikken fant at grønn te-ekstrakt som er gitt til fire leukemi pasienter syntes å hjelpe tre av dem oppleve regresjon av sykdommen. Og selv fjerde pasienten viste noen forbedring. Årsaken leger prøvde grønn te-ekstrakt er at en 2004 reagensglasset studie viste at leukemi celler ble drept av ekstraktet.


Forresten, i Japan er det færre rapporterte kreftdødsfall. Kan det være fordi japanske drikker mye grønn te?


6. Drikking dette drikke min hjelp lavere kolesterol.


Senking Kolesterol uten bivirkninger er rapportert i studier ved hjelp av grønn te. Din evne til å bekjempe hjertesykdommer og avverge hjerneslag er knyttet sammen med din kolesterol-teller.


7. Denne brygge kan hjelpe kroppen bekjempe infeksjoner.


New York Times rapporterte i April 2003 at immunsystemets evne til å bekjempe sykdom kan bli styrket ved å drikke grønn te. Mikrobiolog Milton Schiffenbauer, professor ved Pace University (New York) uttalte, "vår forskning viser te ekstrakter kan ødelegge organisme som forårsaker sykdommen. Hvis vi kan stimulere immunforsvaret og på samme tid er vi ødelegger organismene så er det fornuftig å drikke mer te."


Nå som du har lært 7 måter grønn te har vist seg å hjelpe helsen din, hvorfor ikke gi det et sted i ditt daglige kosthold? Det er ikke en magisk kur, men dette bevist gamle drikke kan bare hjelpe deg å bli sunnere.

No comments:

Post a Comment