Friday, December 14, 2012

Hjem espressomaskin

Kaffe-mani har feid nasjonen! Starbucks er dukker opp på hvert gatehjørne, i dagligvarebutikker, bok butikker, kjøpesentre og med biblioteker. Dette kaffe feber har spredt seg til fast food-restauranter, kafeer og restauranter, som arbeider for å gi sine kunder med en større variasjon at svart kaffe i en Styrofoam cup. Siden alle er å vandre rundt mens du nipper til espresso, cappuccino, lattes, macchiatos og alle andre kaffe etableringen i tilværelsen, er det ingen overraskelse at kaffe virksomheten hvis en blomstrende virksomhet. Hvis budsjettet for årlige kaffe har forlatt du forferdet, må du vurdere alternativer til kjøpe feilrettelser velsmakende espresso. Mange personer finne at kjøp av en hjem espresso-maskin kan redde dem nok til å betale for maskinen mange ganger.


Du trenger ikke å ha profesjonell barista opplæring for å kjøre en hjem espresso-maskin, som de fleste er utrolig enkel å bruke med perfekte resultater hver gang. I stedet for kjører og kjøpe en fantastisk kostbare espressomaskin vil som du tror gi deg de beste resultatene, bør du vurdere forske mest passende maskinen for dine spesifikke behov. Et enkelt søk på World Wide Web vil gi deg et stort utvalg av maskiner som er rettet mot personer med et bredt spekter av behov.


Personer som har mindre kjøkken eller begrenset benkplass, kan stovetop varianter av espressomaskiner være det beste alternativet. Disse maskinene er ikke elektrisk og fungerer på prinsippet om lik som en dobbel-kjele. Selv om disse espresso pottene ikke er utstyrt med et element som froths melk, kan de produsere en god kopp espresso likevel.


Et annet alternativ som er raskt blitt mer og mer populært er en maskin som går utenfor spesialdesignet pods. Disse pods inneholder kaffe ingredienser og settes inn i maskinen, og espressoen er brygget. Pod espressomaskiner har kommet på markedet i de siste par årene, men er bare å nå på høyden av sin popularitet. I stedet for hassling med sliping kaffebønner eller søle kaffe, er disse pods rot og vedlikeholdsfrie. Også gjør mange av de øverste navn brand kaffe produsentene pods med deres signatur blander, slik at du kan nyte den rike smaken uten rotet.


Hvis du er interessert i direkte gjenskape fantastiske espresso produsert i din favoritt kaffebar, slå til en profesjonell espresso-maskin laget for kommersielle formål. Selv om disse maskinene er ofte de dyreste, største og kraftigste maskinene på markedet, er de den ultimate luksusen for de personene som ønsker espresso hjemme. Imidlertid huske på at du ikke trenger å bruke hundrevis – eller til og med tusenvis, av dollar på en topp av linjen espressomaskin å gjøre utmerket til espresso i komforten av ditt eget hjem.

No comments:

Post a Comment