Monday, December 17, 2012

Matlaging sunn For strålende helse

Hvem kan motstå de appetittvekkende bildene i en kokebok? Som ikke har barndomsminner av dufter som wafted fra kjøkkenet på helligdager, og selv på vanlig, vanlige dager? Krydder, brød bakervarer, informasjonskapsler friske ut av ovnen-alle disse utløse en dyp lengsel i de fleste av oss. Som å spise holder en garantert plass i alles daglig Spilleplan, så gjør de som forbereder den. De har beome ukronede guder og gudinner av våre liv.


Ekte matlaging består av mer enn åpner en boks med et kjedelig bilde av grønne bønner på forsiden, eller dukker en FJERNSYNSAPPARAT middag fra en boks som er dekket med voks inn i ovn eller en mikrobølgeovn. Den sanne mål av matlaging er å gi næring til disse fantastiske kropper som vi lever i, for å tillate dem å vokse og uttrykke vitalitet og styrke til å holde dem friske og i stand til å overvinne miljømessige bakterier og bakterier. Oppsummert i ett ord, er det viktigste formålet med matlaging heath!


Når en frukt eller grønnsaker (eller bakt elementer) gi oss mest ernæring? Ekspertene føler at matvarer som er dyrket i ens egen miljø vil vanligvis inneholde de fleste ernæring. Nylig høstet mat gir maksimal ernæringsmessig verdi. Etter at en frukt- eller grønnsaksjuice har sittet i flere dager, eller transporteres rundt om i verden, reduserer verdien av vitaminer og mineraler.


De beste midler for "matlaging" frukt og grønnsaker for sine helse-verdi er å spise dem rå i salater eller som snacks. Så snart varme brukes, er en god mengde ernæring ødelagt. En god kokk kan forberede en vakker plate med naturlige farger av ferske frukt og grønnsaker.


Genmodifisert mat har infiltrert voksende av nesten alle avlinger. Denne prosedyren eksisterte ikke før det siste tiåret, og det er fortsatt svært kontroversielle som lang rekkevidde effekt på mennesker har aldri blitt testet.


Kort er beskrevet, består denne prosedyren av infeksjon en sunne frø eller korn med ulike bakterier eller insekter å forlenge sin holdbarhet, slik at den ser ganske for forbrukeren lenge etter den ernæringsmessige verdien har oppløst. Dette ikke bare har en negativ effekt på helsen, men forlater kokken med en mindre enn deilig produkt å tjene.


Cooking med naturlig mat som er organisk dyrket (som betyr at uten skadelige plantevernmidler eller kjemisk gjødsel) gir dagens helse bevisste kokker den beste sjansen å glede i tidsbruk shopping og på kjøkkenet. Pisket opp en gulrotkake som fortryller både familie og venner (beste gjøre to kaker mens du er på det), eller forbereder en rask men næringsrik frokost slik at kroppen vil gleefully håndtere utfordringene av dagen uten at du trenger å bli dopet av kaffe eller koffein, kan du gjøre vei for kjøkkenet favoritt del av dagen! Kokken er virkelig Gud av husholdningen!

No comments:

Post a Comment