Friday, December 21, 2012

Hele linfrø

Alt dette rullet inn i en mat


Mange helsebevisste mennesker begynner å innse hva linfrø kan gjøre for deres sinn og kroppen sin. De mange fordelene med linfrø omfatter å kunne bekjempe kreft og hjertesykdommer, fremme trenings- og skjønnhetssenter, redusere hypertensjon og leddgikt, øke vitamin D nivåer i kroppen og beholde magnesium, fosfat og kalsium nivåer i kroppen. Produkter som gir bare deler av disse resultatene er svært saught etter. Flax frø er hode og skuldre over resten, på grunn av dens evne til å gi et stort antall positive resultater. Imidlertid oppstår spørsmålet ofte av hvilken form for flax frø er mer gunstig for kroppen. Så hvilke er bedre, hele flax frø eller linfrøolje?


Hele linfrø eller olje?


Både hele og olje former for linfrø har sine fordeler. Linfrøolje kommer i en svært praktisk og lett tilgjengelig form. Den inneholder også mye av de essensielle Omega 3-fettsyrene avgjørende for optimal helse. Hele linfrø ikke bare inneholder Omega 3-fettsyrer, men andre næringsstoffer i tillegg som protein, eggehvite kosthold og Ligniner. Så kommer det ned til et spørsmål om hva oppskrifter og bruk du leter etter. Som en ingrediens er olje svært vanlig. Som en type pulver eller topping er bakken frø stor.


Hvordan å slipe whold frø


Hele linfrø må være ground for å fordøye skikkelig. Liten bærbar kaffe kverner kan male frøet tilstrekkelig for en flott tekstur. En gang bakken brukes frø til toppen nesten alle mat, korn, salater og brød. Starter kits kan kjøpes som følger med en jeksel, oppskriftsbok og en pose med linfrø.

No comments:

Post a Comment