Sunday, December 16, 2012

Hva er fordelene med økologisk mat?

Det er mye diskusjon i dag om fordeler og ulemper av økologisk mat. Folk ønsker å vite om det er bedre enn ikke-økologisk mat økologisk mat. De lurer på om begrepet "økologisk" er noe mer enn det nyeste penger for å lage markedsføring begrepet blir kastet om. De aktuelle regulatoriske forglemmelse organer som bestemmer om mat som er merket økologisk virkelig oppfyller alle kriteriene. Dette er vanskelig spørsmål å besvare med sikkerhet, spesielt siden svarene er ofte avhenger av som er spurt. Uansett er det flere svært reelle fordelene ved å konsumere økologisk mat. Her er en oversikt over de mest vanlige.


Økologisk mat smaker bedre


Folk som spiser økologisk mat hevder at økologisk mat er mer flavorful og studier har faktisk vært gjennomført som bekrefter denne troen. Kjemikaliene som brukes i produksjonen av ikke-økologisk mat definitivt påvirke smaken.


Økologisk mat er bedre for kroppen


United States Environmental Protection Agency viser nå mange av kjemikaliene som brukes i produksjonen av plantevernmidler og soppmidler som potensielle kreftfremkallende komponenter. Det gjør fornuftig da, at når ikke-økologisk mat forbrukes, så også er disse kreftfremkallende ingredienser. Siden disse typer kjemikalier ikke kan brukes til å vokse organisk mat, de bare er ikke til stede, og derfor, de kan ikke svelges. Spise økologisk mat vil ikke dessverre forebygge kreft fordi det er nok av genetiske og miljømessige faktorer som kan føre til at det å utvikle. Men spise økologisk mat sterkt reduserer sjansen for at visse kreftformer vil utvikle.


I tillegg inneholder organisk dyrket produkter opp til 50% mer av vitaminer, mineraler og antioksidanter kroppen trenger for å holde seg frisk og utføre ved optimal kapasitet. Hvis du prøver å legge til mer frukt og grønnsaker til kosthold, kan du doble fordelene ved å spise organisk de.


Du kan føle godt om hva du spiser


Når du spiser økologisk mat, vet du hva du får ikke. Du vet du ikke spiser mat som er genetisk endret eller skutt med vekst hormoner og antistoffer. Du vet at skinn av frukt og grønnsaker er ikke en tykk avdekker av kjemikalier og andre skadelige ingredienser. Bunnlinjen: du vet at du er drivstoff kroppen din med sunn drivstoff. Århundrer siden, har folk ikke så mange helsemessige problemer som de gjør i disse moderne tider. Mange mennesker føler det er maten som dreper oss.


Du beskytte miljøet


Når sprøytemidler og kunstgjødsel brukes på planter, er det ingen måte å holde kjemikaliene som brukes i sin produksjon fra dekker bakken. Regn og vanning føre disse kjemikaliene å bli absorbert i bakken. Som de absorberer i bakken, sive de ned til de underjordiske vann-tabellene. Til slutt, kjemikaliene lekke inn nærliggende vassdrag. Jord som vannet begynner å være forurenset. Over tid fugler, fisk og andre dyr som lever i disse miljøene blir berørt. Siden økologisk mat er dyrket uten bruk av disse farlige kjemikalier, vil deres vekst aldri påvirke miljøet på denne måten.

No comments:

Post a Comment