Sunday, December 30, 2012

Den gudinne te drikker, og hvorfor hvert kvinner bør drikke det

Kinesisk kaller det cha deres ord for "te". Forskning viser at å drikke grønn te har mange potente
helsefordeler.


Forskning har vist at grønn te er svært effektiv i hindrer veksten av visse typer kreft. Noen av disse kreft kan være bryst, spiserøret, tykktarm, mage, blære, hud og dvs bare for å navngi noen. Grønn te kan også være fordelaktig for røykere. En stor antioksidant for lungene.
I tillegg er grønn te også en thermogenic agent som hjelper folk å miste vekt ved å påskynde metabolismen.


Så hva den hemmelige ingrediensen i grønn te? Den inneholder kraftige anti-inflammatories og antioksidanter. Bare disse to ting alene er en Women 's beste venn. Grønn te også forsterker de kraftige enzymene i leveren som brukes til å avgifte kroppen for giftstoff og kreftfremkallende. Forskere mener det er polyfenoler i grønn te som gir de helsemessige fordelene. Det er tre svært viktig polyfenoler. Det er epigallocatechin (EGC) og gallocatechin (GC) epigallocatechin gallate (EGCG). Den mest potente av tre er EGCG.


Flere studier viser at EGCG kan hemme veksten av brystkreft og kan redusere forekomsten av det metastasizing til lungene.


Når du kjøper grønn te, er økologisk alltid best. Det er flere nonorganic merker som har blitt funnet for å inneholde spor av plantevernmidler DDT. Denne plantevernmidler etterligner østrogen som kan øke risikoen for brystkreft. Så kjøper nonorganic ville være nederlaget formålet.


For helsemessige fordeler og maksimal beskyttelse bør du drikker 8-10 kopper om dagen av grønn te. Hvis dette er for mye for deg å drikke på en dag kan du vurdere å ta en grønn te supplement. Foreslått bruk av to 250-milligrams(mg) tabletter daglig anbefales.

No comments:

Post a Comment