Thursday, December 6, 2012

Fin vin italiensk stil: Skjønnhet italiensk vin.

Fin vin bringer ofte tankene bilder av franske bølgende åser og elegante middager; imidlertid bringe Italias tjue regioner til pallen en rekke fine viner til middag nytelse.


Italiensk vin å gjøre nyter tradisjon som er rik på både moderne og rustikk-metoder, selv om mye av landets vinprodusenter nå ansette vitenskapelige og teknologiske verktøy for å lage kvalitetsviner. Landets viner er laget hovedsakelig av to typer druer, Nebbiolo og Sangiovese. Nebbiolo druer er brukt i den northwester delen av landet, skaper de røde vinene Barolo- og Barbaresco. Sangiovese druene opprette en av de bedre kjente italienske viner, Chianti, og er innfødt til de sentrale regionene i Toscana og Umbria.


Italias viner er delt inn i fire kategorier basert på opprinnelse, kvalitet og renhet. Når shopping for en fin italiensk vin, se etter de med betegnelsen på "Denominazione di Origine Appelasjonen Langhe D.O.C.G.," som er tildelt til viner med et solid rykte. Denne betegnelsen vurderer område, produksjon gir og en DOC på minst fem år. DOC angir opprinnelsen til en vin, typen druene som brukes i å lage vin, og metoder for produksjon. DOCG er en betegnelse som følgende strengere retningslinjer enn DOC, som inkluderer en garanti for opprinnelse.


Fem regioner av Northwest produsere over en fjerdedel av landets DOC viner, men bare om lag tjue prosent av landets totale vin produksjon. Dette, da, er et godt sted å begynne når shopping for italiensk vin, som mange vin selgere gruppere italiensk vin av regionen, om generelt termer, som Northwest eller bestemt område, for eksempel Piemonte. Regionen Piemonte skaper en rekke DOC og DOCG viner.


Nordøst-regionen er hjem til to av Italias vin skoler, og genererer omtrent en tredjedel av landets DOC-viner. De tre regionene opprette omtrent en femtedel av Italias totale vin produksjon. Veneto, en av regionene produserer nå mest vin av en region i landet.


Sentral-Italia, består av seks regioner, står for om lag tjue prosent av både vin produksjon og DOC-viner. Tradisjonen av vinlaging i denne regionen har ofte vært tradisjonelle regionen er på vei mot mer moderne vinlaging metoder og den generelle kvaliteten har forbedret. Noen vin eksperter mener at dette området vil fortsette å gjøre store fremskritt i vin å gjøre, så for dem som elsker rødvin, dette er et område verdt å se. Tuscany skaper den velkjente Chianti-vin, samt en rekke andre


Toskanske røde.


Den sørlige regionen, som inkluderer øyene, består av seks regioner. Disse regionene produserer om lag førti prosent av den totale produksjonen, men bare rundt fjorten prosent av DOC og DOCG viner. Regionen fokuserer på generelle kvaliteten, og dette, også, er en region verdt å se. For de som er interessert i konsistent kvalitetsviner tilbyr mange av regionens produksjon nettopp det.


For de som er nye til italiensk vin eller ønsker ytterligere informasjon, finnes det en overflod av kilder. En importør som spesialiserer seg på italiensk vin er en av de beste kildene for informasjon om fine italienske viner, og kan komme med forslag basert på dine personlige preferanser. Du kan også gjøre din egen forskning og vinsmaking basert på din stil og preferanse. Som med mange ting italiensk, er vinene blant de finere avlat.

No comments:

Post a Comment