Saturday, December 29, 2012

Rask og enkel måte å finne ut om det er Junk Food

Denne artikkelen ble skrevet for å svare på mange av de mest vanlige spørsmålene på dette emnet. Jeg håper du finner informasjonen nyttig. Med mindre vi virkelig elsker mat eller planlegge og forberede seg fremover med våre måltider, kan vi bli offer for den enkle veien ut - fast food eller junk food.


Her er en historie; kan det være du? Helgen er her, og du tror du har nå et par dager å slappe av. Lørdag morgen - du lage kaffe å starte dagen og deretter du er på shopping. Du får tilbake like før lunsj, og oppdage at du har å få barn til deres hockey praksis. For sent for en sunn lunsj, vil det være tid til å gå av tiden de er organisert. Så plukke du opp en hamburger på vei. Trafikk er et mareritt. Innen du sette føttene opp, finner du det er på tide å få barn. Det er nesten tid for middag, og du er virkelig lei nå, og du er på ingen stemning å tilberede et måltid, så du plukke opp pizza fra et velkjent hurtigmatutsalg. Søndag og tid til å forberede brunsj og du gå nedover derfra så du plukke opp noen kylling med sjetonger og noen salat...


Så hva er et godt kosthold? En som inneholder næringsstoffer kroppen trenger i riktige mengder. Det er nøkkelen til en sunn livsstil. De viktigste tingene som kroppen din trenger fra mat er proteiner (for vekst og reparasjon), karbohydrater (for energi), fett (gir et lager av energi og fet laget beskytter og isolerer kroppen din mot støt og temperatur tap), vitaminer (for god helse), mineraler (for riktig funksjon av kroppens systemer) fiber (hjelpemidler fordøyelsen og produksjon av avføring) og vann (70% eller så av kroppen er vann).


Gir hamburger alt kroppen trenger? Det levere næringsstoffene du trenger? Svaret er ja. Burger selv inneholder noen kjøtt, så det er protein, noen mineraler og fett, burger inneholder også fyllstoff og de, pluss den burger bun gir karbohydrater. Salat som følger med burger måltid gir fiber, vann, vitaminer og mineraler. Frites gi mer fett og karbohydrater og Hovedtyngden av vannet kommer fra drikke. Til vår overraskelse gir burger måltider alt du trenger!


Problemet er med mengder av disse næringsstoffer. Det er vanligvis altfor mye fett og karbohydrater sammenlignet med andre næringsstoffer. Det er svært lite fiber. Vitamin og mineral proporsjonene er lave, med mindre du har en riste med måltid, som vil øke andelen meieri produkt basert mineraler som kalsium. Nå må du sørge for at ditt neste måltid gjør opp for dette ut av balanse måltid. Du bør spise et lavt fett, høyt fiber måltid, masse grønnsaker kokt lett eller spist rå for ikke å ødelegge vitaminer for ditt kveldsmåltid. Hvis du må spise mellom måltidene, snack på frukt eller grønnsaker.


Et annet problem er bruk av tilsetningsstoffer. For eksempel forbedrer tillegg av salt smaken av mat så naturlig produsenter putte den i så spise bearbeidet mat øker din salt nivåer - øker blodtrykket og fører til hjerteproblemer. Litt salt er nødvendig; Det gir kroppen din med mineral natrium som er nødvendige i små mengder. Konserveringsmidler er et annet problem her. I små mengder, dette er ikke ment for å være skadelig. Vil du spise bearbeidet mat hele tiden? Dette er noe for deg å tenke på fordi du virkelig forårsaker stor skade til kroppen din.


Antioksidanter er så viktig. De bidrar til å hindre skade på cellene i kroppen din, skade som kan føre til celler blir cancerous. Te er en veldig god kilde til antioksidanter. Vanlig (svart) te gir noen, men mange av gunstig bestanddeler er tapt i løpet av gjæringsprosess. Ubehandlet, ren organisk te som grønn te eller Oolong (sistnevnte er bare delvis gjæret) er best. Så i stedet for kaffe om morgenen, prøve te, fordi det er mer gunstig. Te også inneholder koffein, men ikke så mye som i kaffe. Du må kanskje drikke mer, men tenker på de ekstra fordelene for helsen din. Grønn te er også tenkt å hemme absorpsjonen av kolesterol. Den høye nivået av animalsk fett i burgere uunngåelig bety mer kolesterol så det er en annen god grunn til å bytte mellom kaffe.


Enkle endringer i kostholdet kan gjøre din hektisk livsstil mer sunt. Nyt den odde Burgeren eller andre fast food; bare kompensere sunnere mat for resten av dagen.


Jeg må si, et system som fungerer veldig bra for meg er når jeg gjør måltider, stek ekstra og fryse dem. Når jeg kommer hjem sliten, jeg bare få de personlige måltidene ut av fryseren, varme dem opp og i minutter jeg spiser en super måltid. Det er enda raskere enn fastfood og smaker bedre også!


Takk for å bli med oss. Vi håper du har en titt rundt mens du er her.

No comments:

Post a Comment