Sunday, December 23, 2012

Boot Camp For kaffe drikker

OK, så vi gå til lokale kaffehus og vi bestille cappuccino, café mochas, lattes og espresso. Det er ikke papir kopper som gjør disse drinker smak så bra. Det er oppskriften og selvfølgelig prettiness faktor. Baristaer alle har en stil av sine egne og hver kopp vil smak forskjellige på grunn av stekt, grind, beløpet som er brukt, vannet, temperaturen og mange andre ting. Vi har forsøkt å gjøre disse kaffe herligheter hjemme måten vi tenker de er laget, men vet vi egentlig vet den virkelige veien de skal gjøres for å trekke ut de fortryllende smakene riktig? Her er en rask liste over hvordan du gjør grunnleggende drinker. Dette er boot camp for coffee drinkers.


Cappuccino: Like deler av dampet og skummet melk og espresso. Melken går på toppen av espressoen. Støv med Muskat, kanel eller sjokolade pulver eller barbering.


Café Mochas: Den enkleste måten er å bruke en god merkevare av varm sjokolade, kaste i et skudd av espresso og topp med pisket krem og sjokolade pulver eller barbering. Det ser best hvis du setter den i et høyt glass og bruke en long håndtert skje. Legg til en tallerken og en serviett for en finishen. Eller gjøre en latte og kaste i en sjokolade flavored skudd.


Lattes: Skum og steam melk til 140 grader. Forholdet er 50% espresso og 50% melk. Hell melken ned på siden av koppen slik at det fyller med espressoen. Forskjellen mellom denne og en cappuccino er en latte blander de to tingene sammen, mens cappuccinoen holder dem separat.


Espresso: Vi har alle hatt dårlig espresso. Det er mange grunner til hvorfor dette er. Nummer én grunn er en ugunstig bønne. Hvis du liker espresso du er sannsynlig en kjenner av kaffe og vet hva som utgjør en god bønne. Uansett, for å gjøre en god espresso må du gjøre følgende:


• Bruk en fin grind
• Du må tamp espressoen ned fast
• Du må bruke et høyt trykk maskin eller komfyren toppmodellen
• Du ikke må prøve å gjøre for mye på en gang
• Du må se creama på toppen, som er en gyldenbrune skum
• Du må bruke en riktig espresso kopp for å holde temperaturen fra spredendedesign for fort


Alt i alt, er å lage kaffe riktig helt opp til deg og måten din smak knopper reagere på smaken. Hvis du liker det en bestemt måte, deretter gjøre det sånn bestemt. Men hvis du har gjester kan de bare liker grunnleggende. Så gjør deg selv en tjeneste, og lære den riktige måten å gjøre lattes og espresso.

No comments:

Post a Comment