Sunday, December 9, 2012

Gass Grill kjøpe Tips For grilling entusiaster

Gassgriller er et populært valg blant grilling entusiaster. Hovedsakelig fordi sammenlignet med trekull Grillene, er gassgriller lettere å rengjøre. Dessuten, det er mindre ulykker relatert til bruken av gassgriller og i ti minutter den er klar til grilling. For de som tenker på å kjøpe en gassgrill eller oppgradere til en gassgrill for grilling, finnes det en rekke ting du bør vurdere før du kjøper en. Hensyntatt disse noen tips vil gjøre søket raskere og enklere, og til slutt grillen du kjøper vil være mer tilfredsstillende for deg å bruke.


1. Tre nivåer av gassgriller


Entry-level


Thesegas-griller er de mest grunnleggende gassgrillene tilgjengelig i markedet i dag. De er rimelig priset starter på $ 150 til $ 300. Entry-level gassgriller ikke trenger tre eller kull og produsere sin egen varme. Når det gjelder denne typen gassgrill er det best å velge en laget av rustfritt stål for rammen og hoveddelen.


Mellomtoner


Disse gassgriller derimot er litt dyrere, men tilbyr også flere funksjoner enn de grunnleggende gassgrill. Priser for mid-range gass griller varierer fra $ 350 til $ 1150. For disse typer gassgriller er det best å velge de laget av etablerte produsenter for å få et kvalitetsprodukt.


Bedra modeller


Disse gassgriller er kremen av avling med priser som starter på $ 1500, og de fleste modeller gå for mer enn $ 5000. High-end gass griller ofte gjør bruk av store BTU rangeringer som en selger punkt for dem. Men merkenavnet og materialer av gassgrill bør være den største bekymringen når du kjøper en deluxe modell gassgrill.


2. Grunnelementene for en gassgrill


Den grunnleggende strukturen i de fleste gassgriller selges i markedet er ganske grei. Brennerne genererer varme, og noen typer varme spredning systemet er over brennerne. På toppen av alt dette er matlaging ristene hvor maten er plassert. Utstyret under panseret er hva skiller en typisk gassgrill fra en utmerket gassgrill. En gassgrill som har minst to eller flere individuelle brennere tillate større varme kontroll. Dette gir selv varme over matlaging overflaten dermed produsere smaker bedre mat. Drippings kan ikke unngås når grilling, men dette fører fakkel-ups. Visse gassgriller er utstyrt med systemer for å kontrollere fakkel-ups og snu den til flavorful røyk å forbedre smaken av maten.


3. Forståelse BTU (British Thermal enheter)


De fleste gassgriller selges i markedet bruker BTUs som viktigste salg av sine produkter. Men folk flest ikke forstår relevansen av BTUs til en gassgrill, enn si betydningen av BTU. BTU står for British thermal unit, som angir hvor mye gass som en gassgrill er i stand til å brenne. Med gass er griller, noen ganger mindre BTU bedre fordi det gir mulighet for mat å lage mat mer effektivt. For mye av det kan skade brennerne og klippe korte livet av gassgrill. Men for større griller, å ha høyere BTU verdi er best for å dekke større matlaging området.


4. Sjekk For Solid konstruksjon


Det er viktig å velge en gassgrill med en stabil og robust konstruksjon. En dårlig innebygd gassgrill har tendens til å vrikke og kan falle fra hverandre en gang satt på plass. Unngå å kjøpe gassgrill som ikke vises på salgs gulvet, sørg for at det er en skjerm som er tilgjengelig for å kunne sjekke ut stabiliteten av gassgrill før du kjøper den. Velg en gassgrill som er laget av høyverdig amerikanske stål og også gå for en gassgrill med en bakt-on, Porselensemalje finish. Kontroller at ristene er laget av støpejern, porselen-belagte støpejern eller aluminium og rustfritt stål.


5. Gass Grill vedlikehold


Når du kjøper en gassgrill er det viktig å vurdere hvor mye vedlikehold som er nødvendig for å holde den i gang i årene som kommer. Velg en merkevare av gassgrill som gir ukomplisert, men likevel omfattende produktinformasjon, og tilbyr en gratis kundeservice linje. Sjekk om merkevaren gir problemfri gratis tilgang til deler og tjenester sammen med en pålitelig forhandlernett.

No comments:

Post a Comment