Monday, December 10, 2012

Dr. Seuss inspirert oppskrifter barna vil kjærlighet dette

Hva barnet ikke vokser med Dr. Seuss bøker? Vi har ganske mange av dem liggende rundt huset. Barna elsker dumt tegnene og rim. Dr. Seuss inspirert oppskrifter som jeg er om å dele med du har vært en stor hit i huset mitt. Selvfølgelig den berømte grønn egg og skinke er inkludert, men det er også ganske noen andre snack og måltid ideer. Opprett en morsom Dr. Seuss inspirert ettermiddag med noen av disse oppskriftene, og selvfølgelig ikke glem å lese noen av bøkene med barna. (Hvis du ikke eier noe, nyte en tur til din lokale biblioteket.)


Grønne egg og skinke


Dette må være den mest berømte Dr. Seuss inspirert parabolen. Rykke ut noen egg, legge til et par dråper av blå konditorfarge i blandingen og stek som vanlig. Du kan tjene en varmet opp skive skinke med det, og hvis du vil gå ut, pensel skinke med en liten grønn konditorfarge.


Barna mine elsker kjeks eller potetmos med denne parabolen. Legg litt mat coloring (grønt, eller en gratis farger som rød) til kjeks deig eller ferdig potetmos for enda mer moro.


Cat i hatten Snack


Gjøre kattens hatten for en morsom snack. Alt du trenger er et par Ritz kjeks, gummy lifesavers (fortrinnsvis i hvitt/clear og rød) og litt vanilje frosting. Sette det Ritz sprakk på en tallerken. Bruk en liten bit av vanilje frosting for å lime den første livredderen på sprakk. "Lim" mer lifesavers på toppen av den første alternerer mellom røde og hvite.
Disse snacks er så søt; kan du ta et bilde av ditt barns før det er fortært.


Wiggly fisk


Dette snack var inspirert av "En fisk, to fisk, rød fisk, blå fisk". Forbered flere forskjellige farger Jello etter anvisningen på pakken og hell hver smak i et grunt Panorer. Bruk en fisk formet cookie cutter for å klippe Jello til fisk figurer. (Hvis du ikke har en fisk formet cookie cutter kan du også bare kutte fisk figurer med en kniv.) Du kan også legge til små biter av frukt til Jello blanding før den kjøler. Dette er en fin måte å snike en ekstra servering av frukt i ditt barns kosthold.


Rosa blekk for Yink


Yink "En fisk, to fisk" forelsket å drikke rosa blekk. Lage din egen versjon ved å kombinere noen jordbær (enten fersk, eller frosne og tinte) og noen melk i en blender. Legge til et par dråper rød food coloring hvis "blekk" ikke er rosa nok.


En fruktig lue For katten


Hva med dette for en morsom søndag frokost? Piske opp en gruppe med silver dollar pannekaker og kutte opp noen friske jordbær. Grab noen pisket krem og la barna montere hatten kattens ved stabling pannekaker og jordbær oppå hverandre med pisket krem som "lim".


Nyt noen av disse Dr. Seuss inspirert snacks og måltider med familien, eller invitere noen nabo barna på en Dr. Seuss fest. Enten måten de er mye moro og en fin måte å bringe noen av Seuss historier til liv.

No comments:

Post a Comment