Wednesday, December 26, 2012

Chardonnay

Chardonnay-drue er en eminente hvitvin vokser over hele verden. Dette er den mest populære hvitvin. Smak og smaker av Chardonnay er avhengig av plasseringen opprinnelse og behandling metoder. Det gir en rekke smaker og stiler. Det er den store drue typen i Champagne sammen med Pinot Noir. På grunn av dens allsidig smaker og stiler utvidet den som en bush-brann i Europa og i andre deler av verden som California, Australia og New Zealand.


Som vin-beslutningstakere har betalt oppmerksomhet i Chardonnay, vokste den godt i Chile og Sør-Afrika. Som det er ikke-aromatiske type, er den kompatibel med eik. Franske og amerikanske Chardonnay er de rikeste og komplekse hvite. Selv om den har tretthet, men dens fantastiske smaker, vil rikdom holde det populære i lang tid.


Opprinnelige anerkjennelse av Chardonnay kommer fra boomen i Burgund og Champagne området i Frankrike. Selv om den er merket som hvit Burgund er laget av en mindre kjente drue Aligote, men faktum er hvit Burgund ikke kan klargjøres uten Chardonnay drue.


Chardonnay druene er grønne-skinned og svært tynne flådd. Ifølge den genetiske vitenskapen er det resulterende av kryss mellom Pinot og kroatiske Gouais Blanc druen. Selv om disse to artene er utdødd, men Chardonnay er fortsatt populær.


Chardonnay druer er generelt gjæret og lagres i barriques, som gir den vanilje smaken i vinene. Chardonnay kan også gjæret og alderen i flasker, men det vil ikke alder så lenge røde viner.


Som Chardonnay-viner er generelt ansett kjølt, klikk det godt med kylling forberedelser og retter med en masse smør eller ost. Chardonnay viner har vanligvis mindre syre, så det kan matche med sjømat.


I Amerika er den laget av endeliktet med noen eik. Hvis det er gjæret uten eik, vil en myk vin bli produsert med noen mineral smaker. Hvis det er i alderen med eik så de resulterende vinene vil ha karamell, vanilje og smør smaker med en blanding av Smokey aroma.


Chardonnay brukes også til å lage Champagne; eksempel på 100% Chardonnay Champagne er Blanc de Blanc. Videre, Chardonnay kan brukes til å gjøre noen musserende viner.


Chardonnay er nå åttende-rangert i verdenen diagram av drue dyrking med anslått planting områder på 140 000 hektar. Det er plantet det meste i Australia, Italia, Frankrike og Amerika. Sin popularitet har forårsaket en ettervirkning fra noen vinelskere, som ikke liker noen vin men Chardonnay. Dette forårsaker monopol på Chardonnay i vin markedet.


Som alle andre imperial vin drue kategorier er Cabernet Sauvignon også av Vitis vinifera arter. Ifølge genetisk vitenskapen er den resulterende effekten av et kors mellom Cabernet Franc og Sauvignon Blanc.


Denne spesielle drue brukes i nesten alle Bordeaux-viner. Mange røde viner er kompilert med Cabernet Sauvignon druer, for eksempel rød Bordeaux som regnes som verdens største rødvin.


Cabernet Sauvignon kjøpt den øverste plassen i Americas populære røde viner diagram i tidlig-60s. Det nappet det første stedet for "Burgund" og til nå det er "numero uno" av amerikansk vin elskers liste.


Cabernet Sauvignon drue har tykk hud hvilke resultater høyt tannin i vin. Dette gir viner strukturen og ageability. Denne egenskapen med hyppige aroma og en lukrativ finish også en tendens til å mangle mid-palate rikdom og det er ofte blandet med mindre tannin, men "kjøttfull" smaker druer; for eksempel Merlot og Shiraz eller Syrah som finnes særlig i Australia.


Cabernet Sauvignon avtaler med et bredt spekter av aromaer og smaker. Målet er å floral aspekt når det rips ikke helt med capsicum, men når det rips - det skjevheter i smak av solbær. I California og chilenske cabernet finnes smakene av mynte eller eucalyptus. Den har en fin aroma. I de gamle vinene var det preget med svart gjeldende, fioler og krydder lukter. I den nye verdenen finnes viner smaker av sjokolade, moden jammy bær, eik også i tillegg til at gamle dager smaker. Cabernet Sauvignon smaker livlige i munnen og er full av rikdom, men det er litt surt.

No comments:

Post a Comment